Tabac Gentle Men´s Care Shaving Gel 200 ml.

Om produktet

  • Mild barbergelé
  • Udviklet til mænd
  • Særligt velegnet til sensitiv hud
  • Plejende og nærende ingredienser
  • Fri for ethylalkohol
  • Beroliger huden
7500
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 3,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Mild barbergelé

Shaving Gel fra Tabac Gentle Men´s Care er en mild barbergelé, der giver en skånsom og jævn barbering. Barbergeléen virker beroligende og plejende for huden, som efterlades med en blød og behagelig følelse fri for irritation efter barbering. Shaving Gel fra Tabac Gentle Men´s Care er udviklet til mænd, og er med sin milde formel særligt velegnet til sensitiv hud.

Tabac Gentle Men´s Care Shaving Gel er en del af Tabacs populære Gentle Men´s serie med hudpleje og dufte til den ægte, moderne gentleman. Barbergeléen er beriget med bl.a. ekstrakt fra aloe vera, der fungerer som en beskyttende hinde på huden og derved modvirker skader under barberingen. Derudover dæmper aloe vera betændelse, og virker fugtgivende, beroligende og helende, så huden efterlades blød og velplejet efter barbering. Barbergeléen indeholder også avokadoolie, der er fyldt med vitaminer, næringsstoffer og mineraler, som plejer, nærer og genopretter hudens smidighed. Shaving Gel fra Tabac Gentle Men´s Care er desuden fri for ethylalkohol, der kan udtørre huden.

For en behagelig barbering

Ønsker du at beskytte og pleje huden under barbering, er Tabac Gentle Men´s Care Shaving Gel det oplagte valg til dig. Den milde barbergelé beroliger og fugter din hud, så du efterlades med et behageligt og blødt resultat og en velsoigneret finish.

Fugt ansigtet med lunkent vand, og påfør Tabac Gentle Men´s Care Shaving Gel på huden. Skum geléen godt op. Barbér dig dernæst, som du ønsker, og skyl herefter overskydende gelé af med rigeligt vand. Vi anbefaler, at du slutter af med din foretrukne Tabac aftershave for yderligere pleje til huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Tabac
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Tabac Gentle Men´s Care Shaving Gel 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.