Tabac Original Shaving Cream 100 ml.

Om produktet

  • Mild barbercreme
  • Ideel til en tæt barbering
  • Diskret maskulin duft
  • Giver en behagelig finish
  • Dermatologisk testet
11900
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Mild barbercreme

Shaving Cream fra Tabac Original er en mild barbercreme, der blødgør skægget og sikrer, at barberbladet glider forsigtigt og ubesværet hen over huden. Barbercremen bliver ved brug til en blød og cremet skum, og sørger for en tæt barbering, der efterlader huden blød, glat og velsoigneret.

Tabac Original Shaving Cream er baseret på en skånsom formel, der føles behagelig og cremet. Barbercremen er beriget med bl.a. glycerin, der forsegler fugt og forhindrer udtørring, så skæghårene bliver bløde og medgørlige til barberingen. Den milde barbercreme har en diskret, maskulin duft af den klassiske Tabac Original med noter af peber, eksotiske træsorter og musk i en afrundet, afdæmpet form. Shaving Cream fra Tabac Original er desuden dermatologisk testet.

For en glat og tæt barbering

Ønsker du en skånsom og tæt barbering med barbercreme, er Tabac Original Shaving Cream det perfekte valg til dig. Den milde barbercreme blødgør skægget og huden under hårene, så skraberen let får det hele med og sikrer dig et jævnt resultat med en glat og velplejet finish.

Fugt din barberkost med lunkent vand, og påfør Tabac Original Shaving Cream på barberkosten. Fordel herefter cremen jævnt over skægget ved hjælp af barberkosten. Lad cremen skumme op og barbér dig med din barberskraber, som du ønsker. Skyl efter med rigeligt vand. Vi anbefaler, at du slutter af med din foretrukne Tabac aftershave for ekstra pleje til huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Tabac
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Tabac Original Shaving Cream 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.