Gratis levering på køb over 199 kr. med koden BV-FRIFRAGT

TAN-LUXE Hydra Mousse Medium/Dark 200 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende selvbruner mousse
  • Naturlig lækker solbrun på 4-6 timer
  • Beriget med vitaminer og aloe vera
  • Duft af hindbær
  • Fri for parabener og sulfater
  • Fri for syntetiske farvestoffer
  • Vegansk - ikke testet på dyr
39000
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 19,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Fugtgivende selvbruner mousse

Hydra Mousse Medium/Dark fra TAN-LUXE er en fugtgivende, self-tan mousse, der giver en naturlig lækker solbrun glød på blot 4-6 timer. Moussen er den første krystalklare selvbruner på markedet, beriget med vitaminer fremfor kunstig farve, som giver dig en luksuriøs oplevelse af sommerglød, uden mislugt af selvbruner. Hydra Mousse Medium/Dark anbefales til en normal til mørk hudtone.

TAN-LUXE Hydra Mousse er beriget med B, C- og E-vitamin samt hindbærkerne-olie og aloe vera, der hurtigt absorberes af huden og efterlader en naturlige solbrun glød og en mild duft af hindbær. Moussen tilfører huden fugt og tilstopper ikke porer eller efterlader striber og plamager på hud, tøj og overflader. Hydra Mousse fra TAN-LUXE er desuden fri for syntetiske farvestoffer, parabener og sulfater.

For en ren naturlig solbrun glød

Ønsker du en naturlig, solbrun glød året rundt er Hydra Mousse Medium/Dark fra TAN-LUXE det rigtige valg for dig. Den krystalklare selvbruner mousse giver dig en sommerbrun hud på blot 4-6 timer og efterladen huden fugtet samt fri for striber og mislugt af selvbruner.

Hydra Mousse pumpes ud på en selvbrunerhandske. Herefter fordeles moussen med handsken på de områder af kroppen, hvor der ønskes en sommerbrun glød. Efter 4-6 timer er farven færdigudviklet. Den skal ikke skylles af. Vask hænderne efter påføring.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand TAN-LUXE
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: TAN-LUXE Hydra Mousse Medium/Dark 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.