MIDSEASON SALE: 30% på 15 brands - SHOP HER

Tangle Teezer Compact Styler Gold Rush

Om produktet

  • Kompakt hårbørste
  • Praktisk rejsestørrelse
  • Hiver ikke i hårstråene
  • Smertefri udfiltring
  • Ergonomisk design
  • Fleksible børstepigge
  • Smuk guldfarve
- 35%

Special Price 13650

Normalpris i "butikkerne" 21000

(Fra 11340 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 13,60 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

TANGLE TEEZER I REJSESTØRRELSE

Compact Styler Gold Rush fra Tangle Teezer er en lille hårbørste i et innovativt design. Børsten er super velegnet til både børn og voksne, da den glider nemt og smertefrit igennem håret. Compact Styler Gold Rush kommer i en flot guldfarve med sorte børstepigge.

Tangle Teezer Compact Styler Gold Rush har et ergonomisk design med børstepigge i to forskellige længder. I modsætning til traditionelle hårbørster, følger piggene hårets naturlige facon og hiver derved ikke sammenfiltringerne ud af håret. Den skånsomme børste modvirker desuden spaltede spidser og knækkede hårstrå. Compact Styler er 9 cm lang og vejer ikke mere end 70 gram. Den lette vægt samt børstens non-slip overflade sikrer, at børsten ligger godt i hånden under brug. Der medfølger desuden en beskyttelsesplade, så børstepiggene ikke bøjes, når den ligger i tasken.

PERFEKT TIL WEEKENDTUREN

Ønsker du en hårbørste, der passer perfekt i tasken, er Compact Styler Gold Rush fra Tangle Teezer det helt rigtige valg for dig. Den skånsomme hårbørste kommer i en lille rejsestørrelse, så du er sikret velplejet hår, når du er på farten.

Compact Styler Gold Rush kan anvendes i både tørt og vådt hår. Red dit hår igennem ved at starte med spidserne og slutte ved hårbunden for at beskytte håret mod at tage skade.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Tangle Teezer
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Tangle Teezer Compact Styler Gold Rush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik