Spar 25% på (næsten) alt - Shop her

That'so On The Go Spray Clear 125 ml.

Om produktet

  • Spray tan på dåse
  • Til ansigt og hals
  • Giver farve efter 6-8 timer
  • Holder i op til 4-6 dage
  • Uden parabener
  • Sikrer jævn og naturlig tan
  • Giver et professionelt resultat
- 25%

Special Price 14623

Normalpris i "butikkerne" 19500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,30 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Spray tan på dåse

On The Go Spray Clear Selvbruner fra That’ So er en spray tan på dåse. Selvbruneren er et populært produkt, der er et af markedets absolutte bedste. Selvbruneren giver en naturlig solbrun kulør, som er nem at påføre og der holder op til 4-5 dage. Lige så vel sørger selvbruneren for at give en jævn, smuk farve til særligt ansigt og hals, men kan også anvendes til kroppen. Clear versionen er uden bronzer og giver derfor en forsinket farve, samtidigt med at den næsten ikke smitter af. Farven tiltager efter 6-8 timer.

On The Go Spray Clear Selvbruner fra That’ So er baseret på en unik formel, der sikrer en jævn, naturlig og holdbar kulør op til 4-6 dage afhængigt af badehyppighed. Selvbruneren indeholder 6% DHA, der sikrer den smukke kulør, mens selvbrunerens indhold af aloe vera efterlader huden blød, glat og fugtet. Selvbruneren er beriget med anti-aging lotion, der reducerer rynker samt mandelolie, der har blødgørende, fugtgivende og opstrammende egenskaber. Selvbruneren har en frisk, let duft af vanilje og mandel og har en kontinuerlig spray, der nemt kan spraye, selvom den bruges med bunden i vejret - dermed sikres en nem og ensartet påføring. On The Go Spray Clear Selvbruner er fri for parabener.

For en lækker solbrun kulør

Drømmer du om en lækker solbrun kulør i alle årets årstider, så er On The Go Spray Clear Selvbruner fra That’ So det perfekte valg for dig. Selvbruneren sikrer dig en jævn, naturlig farve, der holder op til 4-5 dage. Du er dermed sikret dig et professionelt resultat uden besvær.

Påfør først That’ So On The Go While ved uren hud eller pigmentfejl, så du får et ensartet resultat. Anvend That’ So On The Go Spray Clear Selvbruner hver tredje dag for en smuk solbrun glød. Ryst ikke dåsen før brug. For et perfekt jævnt resultat, start med at spraye over hovedet eller ved siden af hovedet. Knappen holdes nede, mens dåsen styres hen over ansigtet i cirkler i en afstand på 20 centimeter. Der skal kun sprayes et tyndt lag på. Hvis knappen ikke holdes nede, men i stedet trykkes og slippes, trykkes og slippes, så er der risiko for pletter og ujævn tan. Husk ikke at anvende et tykt lag. Pas samtidigt på ved påføring på brystet, da selvbrunervæsken ofte rammer der. Undgå yderligere træning, bad og sved i de efterfølgende 4-8 timer efter påføringen. Hvis der kommer vand på, så stopper bruningsprocesen. Efter påføring er der bare at nyde det flotte solbrune resultat i op til 4-5 dage. Ønskes der en mørkere farve, brug That’ So On The Go Spray Dark eller Ekstra Dark
Tip: Brug en hårtørrer til at tørre sig efter påføring af On The Go Spray Clear Selvbruner, så den tørrer hurtigere.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand That'so
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: That'so On The Go Spray Clear 125 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.