Gratis levering på køb over 199 kr. med koden BV-FRIFRAGT

That'so On The Go Spray EXTRA Dark 75 ml.

Om produktet

  • Spray tan på dåse
  • Til ansigt og hals
  • Giver ekstra mørk farve med det samme
  • Holder i op til 4-6 dage
  • Uden parabener
  • Sikrer jævn og naturlig tan
  • Giver et professionelt resultat
- 15%

Special Price 16575

Normalpris i "butikkerne" 19500

(Fra 14625 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 8,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Spray tan på dåse

On The Go Spray EKSTRA Dark Selvbruner fra That’ So er en spray tan på dåse. Selvbruneren er et populært produkt, der er et af markedets absolutte bedste. Selvbruneren giver en naturlig solbrun kulør, som er nem at påføre og der holder op til 4-5 dage. Lige så vel sørger selvbruneren for at give en jævn, smuk farve til særligt ansigt og hals, men kan også anvendes til kroppen. EKSTRA Dark versionen er med bronzer og giver derfor farve med det samme. Farven tiltager over de næste 6-8 timer og ender med en mørk-ekstra mørk farve. Den ekstramørke farve henvender sig primært til makeup artister, dansere, body bouildere og personer, der er afhængige af en mørk tan.

On The Go Spray EKSTRA Dark Selvbruner fra That’ So er baseret på en unik formel, der sikrer en jævn, naturlig og holdbar kulør op til 4-6 dage afhængigt af badehyppighed. Selvbruneren indeholder 6% DHA, der sikrer den smukke kulør, mens selvbrunerens indhold af aloe vera efterlader huden blød, glat og fugtet. Selvbruneren er beriget med anti-aging lotion, der reducerer rynker samt mandelolie, der har blødgørende, fugtgivende og opstrammende egenskaber. Selvbruneren har en frisk, let duft af vanilje og mandel og har en kontinuerlig spray, der nemt kan spraye, selvom den bruges med bunden i vejret - dermed sikres en nem og ensartet påføring. On The Go Spray Ekstra Dark Selvbruner er fri for parabener.

For en lækker solbrun kulør

Drømmer du om en lækker, mørk solbrun kulør i alle årets årstider, så er On The Go Spray EKSTRA Dark Selvbruner fra That’ So det perfekte valg for dig. Selvbruneren sikrer dig en jævn, naturlig farve, der holder op til 4-5 dage. Du er dermed sikret dig et professionelt resultat uden besvær.

Påfør først That’ So On The Go White ved uren hud eller pigmentfejl, så du får et ensartet resultat. Anvend That’ So On The Go Spray EKSTRA Dark Selvbruner hver tredje dag for en smuk solbrun glød. Ryst ikke dåsen før brug. For et perfekt jævnt resultat, start med at spraye over hovedet eller ved siden af hovedet. Knappen holdes nede, mens dåsen styres hen over ansigtet i cirkler i en afstand på 20 centimeter. Der skal kun sprayes et tyndt lag på. Hvis knappen ikke holdes nede, men i stedet trykkes og slippes, trykkes og slippes, så er der risiko for pletter og ujævn tan. Husk ikke at anvende et tykt lag. Pas samtidigt på ved påføring på brystet, da selvbrunervæsken ofte rammer der. Undgå yderligere træning, bad og sved i de efterfølgende 4-8 timer efter påføringen. Hvis der kommer vand på, så stopper bruningsprocesen. Efter påføring er der bare at nyde det flotte solbrune resultat i op til 4-5 dage.
Tip: Brug en hårtørrer til at tørre sig efter påføring af On The Go Spray EKSTRA Dark Selvbruner, så den tørrer hurtigere.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand That'so
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: That'so On The Go Spray EXTRA Dark 75 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.