The Balm Crease, Love And Happiness

Om produktet

  • To børstehoveder
  • Blød kosmetikpensel
  • Applikator til øjenskygger
  • Giver præcis påføring
  • Syntetiske hår
  • Udtoner øjenskyggen perfekt
Spar 20%

Special Price 18300

Normalpris i "butikkerne" 22900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,15 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Øjenskygge pensel med to hoveder

Crease, Love And Happiness fra the Balm er en kosmetikpensel, der gør det hurtigt og nemt at lægge en smuk makeup. Makeuppenslen har to børstehoveder, der gør den attraktiv at have med på farten, da man kun behøver én pensel til at lægge øjenmakeuppen. Det ene børstehoved er på grund af af det lille, runde og tilspidsede hoved særligt god til at påføre og fordele øjenskyggen præcist på øjenlåget eller påføre øjenskyggen langs de nederste vipper, hvor det andet børstehoved fungerer derimod rigtigt godt til at blende øjenskyggen ud for en jævn finish. Crease, Love And Happiness er derfor et musthave i kosmetikpungen.

Crease, Love And Happiness fra the Balm er en del af the Balms kosmetikserie og er specielt produceret til applikation af øjenmakeup. Penslen har bløde, syntetiske hår, der er perfekt til at påføre både faste og løse produkter. Der medfølger desuden er børsteholder til Crease, Love And Happiness.

Til definition af øjnene

Ønsker du at gøre det nemt og enkelt at definere dine øjne, så er Crease, Love And Happiness fra the Balm det perfekte redskab for dig. Crease, Love And Happiness giver dig mulighed for, at du med kun denne ene børste kan lægge en flot øjenmakeup.

Påfør den valgte øjenskygge med the Balm Crease, Love And Happiness, og fordel øjenskyggen på øjenlåget med det runde, tilspidsede børstehoved. For yderligere naturlig definition, påfør øjenskyggen langs de nederste øjenvipper. Udton dernæst øjenskyggen med blending-hovedet for en naturlig og jævn finish. Tilbage er kun at nyde det smukke resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand The Balm
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: The Balm Crease, Love And Happiness

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.