The Balm Give Crease A Chance

Om produktet

  • To børstehoveder
  • Blød kosmetikpensel
  • Applikator til øjenskygger
  • Giver præcis påføring
  • Syntetiske hår
  • Udtoner øjenskyggen perfekt
Spar 20%

Special Price 19900

Normalpris i "butikkerne" 24900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Øjenskygge pensel med to hoveder

Give Crease A Chance fra the Balm er en kosmetikpensel, der gør det hurtigt og nemt at lægge en smuk makeup. Makeuppenslen har to børstehoveder, der gør den attraktiv at have med på farten, da man kun behøver én pensel til at lægge øjenmakeuppen. Det ene børstehoved er på grund af af det smalle hoved særligt god til at påføre og fordele øjenskyggen præcist på øjenlåget, hvor det andet børstehoved fungerer rigtigt godt til at blende øjenskyggen ud for en jævn finish. Give Crease A Chance er derfor et musthave i kosmetikpungen.

Give Crease A Chance fra the Balm er en del af the Balms kosmetikserie og er specielt produceret til applikation af øjenmakeup. Penslen har bløde, syntetiske hår, der er perfekt til at påføre både faste og løse produkter. Blending-hovedet består yderligere af en særlig duo fiber-teknologi, der sørger for, at øjenskyggen udtones jævnt. Der medfølger desuden er børsteholder til Give Crease A Chance.

Til definition af øjnene

Ønsker du at gøre det nemt og enkelt at definere dine øjne, så er Give Crease A Chance fra the Balm det perfekte valg for dig. Give Crease A Chance giver dig mulighed for, at du med kun denne ene børste kan lægge en flot øjenmakeup.

Påfør den valgte øjenskygge med the Balm Give Crease A Chance, og fordel øjenskyggen på øjenlåget med det smalle børstehoved. Udton dernæst øjenskyggen med blending-hovedet for en naturlig og jævn finish. Tilbage er kun at nyde det smukke resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand The Balm
Ingredienser Nej
Price Change Reason Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: The Balm Give Crease A Chance

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.