The Balm Luminizer Highlighter Powder Mary Lou Manizer 8.5 g.

Om produktet

  • Intens honningfarvet shimmer
  • Multifunktionelt produkt
  • Skaber en smuk glød
  • Nem at anvende
  • Uden parabener

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 20%

Special Price 15900

Normalpris i "butikkerne" 19900

Optjen 7,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Highlighterøjenskygge og shimmer

Luminizer Highlighter Powder Mary Lou Manizer fra the Balm er et multifunktionelt produktder kan anvendes som highlighterøjenskygge og shimmer-produkt. Luminizer Highlighter Powder spreder lyset på en smuk mådeså huden fremstår blødere og yngre med en lækker glød. Luminizeren har en intens shimmerder er nem at påføreog som fanger alles opmærksomhed. Mary Lou Manizer er en honningfarvet shimmer-nuanceder ligger jævnt på huden.

Luminizer Highlighter Powder fra the Balm er baseret på en let og blød pudder-formelder ligger smukt og jævnt på huden uden at fremhæve teksturen i huden. Luminizeren er beriget med lysreflekterende partikler og naturlige mica-mineralerder sørger for den metalliske shimmer-effektog som giver den perfekte glød til huden. Luminizer Highlighter Powder er desuden fri for parabener.

For en smuk glød

Drømmer du om den perfekte makeup til hverdag og til festså er Luminizer Highlighter Powder Mary Lou Manizer fra the Balm det ideelle valg for dig. Den smukke honningfarvede shimmer er perfekt til at skabe en flot makeup med glød uden besvær.

Påfør the Balm Luminizer Highlighter Powder Mary Lou Manizer på en kosmetikbørste og påfør luminizeren på de områdersom du ønsker at fremhæve - det kan være kindbenenenæseryggenamorbuenøjenlågeneunder bryneteller hvad du ellers synes.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand The Balm
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: The Balm Luminizer Highlighter Powder Mary Lou Manizer 8.5 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.