The Balm Timebalm Concealer Medium/Dark 7.5 g.

Om produktet

  • Cremet og let concealer
  • Medium, kold farve
  • Høj dækkeevne
  • Plejer, fugter og beskytter huden
  • Uden parabener
  • Holder op til 24 timer
  • Udvisker fine linjer
Spar 20%

Special Price 13500

Normalpris i "butikkerne" 16900

Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Plejende concealer

Timebalm Concealer Medium/Dark fra the Balm er en let og cremet concealer, der har en høj dækkeevne. Concealeren mindsker nemt synligheden af mørke rander, rødme og andre skønhedsfejl og holder ansigtet friskt i 24 timer. Medium/Dark har en medium farve med en kold undertone, der matcher en medium hudtone.

Timebalm Concealer fra the Balm er baseret på en silkeblød, cremet formel, der ikke tørrer ud i løbet af dagen. Concealeren er beriget med vitamin A, C, E og panthenol, der sørger for at pleje og styrke hudens eget forsvar, ligesåvel som vitaminerne fugter og beskytter huden. Concealeren er desuden særligt god at anvende under øjnene på grund af indholdet af vitamin C, der sørger for at udviske fine linjer gennem øget kollagenproduktion, samt genopfriske og lysne huden, så huden kommer til at fremstå frisk og velplejet. Timebalm Concealer indeholder ingen parabener.

For et friskt og sundt look

Ønsker du at være fri for mørke rander og andre synlige skønhedsfejl, så er Timebalm Concealer Medium/Dark fra the Balm det perfekte valg for dig. Concealeren sørger for at give dig en ensartet, fejlfri finish, samtidigt med at concealeren plejer, fugter og beskytter din hud.

Påfør the Balm Timebalm Concealer Medium/Dark med fingeren eller en concealer-makeupbørste på de steder, som du ønsker at dække. Blend derefter concealeren ud for et naturligt resultat. For mere dækning, brug flere lag af Timebalm Concealer Medium/Dark, indtil det ønskede resultat opnås.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand The Balm
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: The Balm Timebalm Concealer Medium/Dark 7.5 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.