The Konjac Sponge Baby Bath Sponge

Om produktet

  • Den originale Konjacsvamp
  • Hvid udgave til sart babyhud
  • Naturlig rens og exfoliering
  • Unik, patenteret struktur
  • Fri for farvestoffer og parfume
  • Kan anvendes med/uden sæbe
  • Perfekt til badetid og hårvask
Spar 33%

Special Price 7900

Normalpris i "butikkerne" 11900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 3,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KONJAC BADESVAMP TIL BABYER

The Konjac Sponge Baby Bath er en naturlig badesvamp, der er specielt udviklet til den sarte og fine babyhud. Svampen har en unik, patenteret struktur, der gør den ultrablød og skånsom mod huden, og den mindsker brugen af sæbe. Konjacsvampen både renser og exfolierer blidt huden, og den er ideel mod børneeksem samt til en skånsom hårvask. Baby Bath Sponge er velegnet til babyer og børn af alle aldre, og den er nem at have med på weekendturen eller ferien.

The Konjac Sponge Baby Bath er håndlavet i Sydkorea med naturens fineste og reneste ingredienser. Den hvide badesvamp svamp er 9.5 x 6.5 cm bred, og den er baseret på intet andet end roden fra Konjac-planten. Konjac-planten er en asiatisk kartoffelplante, der er smæk fyldt med gode indholdsstoffer såsom proteiner, kulhydrater, jern, kobber og vitaminer. The Konjac Sponge er desuden 100% nedbrydelig, og den er ikke tilsat farvestoffer eller parfume.

PERFEKT TIL BADETIDEN

Ønsker du at passe godt på din babys sarte hud, er The Konjac Sponge Baby Bath det perfekte valg for dig. Den fløjlsbløde og 100% naturlige svamp lader dig rense din babys hud uden at forårsage rødmen og hudirritation.

Anvend Konjacsvampen alene eller sammen med en skånsom kropssæbe. Gør svampen våd inden brug, og skrub huden blidt med cirkulære bevægelser. Skyl efter med varmt vand. Skyl til sidst din badesvamp grundigt ren, og hæng den til tørre i den påsatte snor uden for brusekabinen. The Konjac Sponge har en lang holdbarhed på op til 3 måneder. Når svampen begynder at smuldre, skal den udskiftes. Vi anbefaler desuden, at du lægger din svamp i en skål med kogende vand i ca. 20 sekunder hver eller hver anden uge for at dræbe eventuelle bakterier.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand The Konjac Sponge
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: The Konjac Sponge Baby Bath Sponge

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.