The Konjac Sponge Bamboo Charcoal Face Sponge

Om produktet

  • Den originale Konjacsvamp
  • Sort udgave til akneramt hud
  • Naturlig rens og exfoliering
  • Unik, patenteret struktur
  • Fri for farvestoffer og parfume
  • Ideel til mænd før/efter barbering
  • Kan anvendes med/uden rens
Spar 10%

Special Price 9800

Normalpris i "butikkerne" 10900

(Fra 8720 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 4,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KONJAC RENSESVAMP TIL UREN HUD

The Konjac Sponge Bamboo Charcoal er en naturlig og effektiv svamp, der hjælper med at rense ansigtet fri for urenheder. Den originale svamp har en unik, patenteret struktur, der gør den super blød og skånsom mod huden, og den giver et synligt resultat efter første behandling. Konjacsvampen både renser og exfolierer huden, og den er ideel for mænd at anvende før og efter barbering. Black Face Sponge er særlig velegnet til fedtet, uren og akneramt hud.

The Konjac Sponge Bamboo Charcoal er håndlavet i Sydkorea, hvor Konjac-planten blandes med naturens fineste og reneste ingredienser for at opnå den ønskede effekt. Den sorte svamp er 8 cm bred, og den er beriget med forkullet bambus, der har en antibakteriel virkning. Derudover virker svampen helende og bakteriedræbende på huden. The Konjac Sponge er desuden 100% nedbrydelig, og den er ikke tilsat farvestoffer eller parfume.

OPTIMÉR DIN RENSERUTINE

Døjer du med uren og fedtet hud, er, er The Konjac Sponge Bamboo Charcoal det perfekte valg for dig. Den prisvindende svamps indhold af aktivt kul sørger for, at din hud renses i dybden, så du efterlades med et sundt og velplejet look.

Anvend Konjacsvampen alene eller sammen med dit foretrukne renseprodukt morgen og aften. Gør svampen våd inden brug, og tilfør den eventuelt en lille mængde ansigtsrens. Før svampen blidt rundt i ansigtet med cirkulære bevægelser, og skyl derefter huden med varmt vand. Skyl til sidst din svamp grundigt ren, og hæng den til tørre i den påsatte snor. The Konjac Sponge har en lang holdbarhed på op til 3 måneder. Når svampen begynder at smuldre, skal den udskiftes. Vi anbefaler desuden, at du lægger din svamp i en skål med kogende vand i ca. 20 sekunder hver eller hver anden uge for at dræbe eventuelle bakterier.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand The Konjac Sponge
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: The Konjac Sponge Bamboo Charcoal Face Sponge

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.