JULEGAVETID: 20-30% på festlige brands- SHOP HER

The O Hårelastikker Black 10 stk.

Om produktet

  • Unikke hårelastikker
  • Blank-sort design
  • Ideelle til brunt/mørkt hår
  • Slidstærke og skånsomme
  • Filtrer ikke ind i håret
  • Pakke med 10 styke
  • 5 millimeter brede
- 20%

Special Price 3900

Normalpris i "butikkerne" 4900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,95 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

DE PERFEKTE HÅRELASTIKKER

The O Hårelastikker Black er en pakke, der indeholder 10 unikke hårelastikker i et blankt-sort design. Elastikkerne sidder ekstra stabilt i håret, og de er så skånsomme mod hårstråene, at de nemt kan anvendes af både børn og voksne.

The O Hårelastikker Black er er produceret i et unikt plastmateriale, der glider ubesværet ud af håret uden at nive, ugle eller hænge fast i de enkelte hårstrå. Elastikkerne er 5 mm brede, har ingen sømme og de er så slidstærke, at de sjældent skal skiftes ud. Til at starte med kan elastikkerne føles stramme, men de bliver hurtigt mere føjelige efter et par ganges brug.

FOR EN HOLDBAR HÅROPSÆTNING

Ønsker du en frisure, der bliver hvor den skal dagen igennem, er Hårelastikker Black fra The O et super godt valg for dig. De sorte elastikker lader dig skabe holdbare frisurer, uden at du overhovedet mærker, at du har en elastik i håret.

Har du tykt hår, der har behov for ekstra stabilitet, så vikl elastikken rundt om hestehalen en ekstra gang. Hvis du ønsker en mere spraglet elastik, så brug The O under denne som en sikker basis.

OBS! Vær forsigtig, når du tager elastikken af emballagen. Vi anbefaler, at du bøjer papstykket og forsigtigt fjerner elastikken, så den ikke bliver beskadiget.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand The O
Ingredienser Nej
Swatch color Ikke tilgængelig
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: The O Hårelastikker Black 10 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik