BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

The O Hårelastikker Brown 10 stk.

Om produktet

  • 10 hårelastikker
  • Gylden-brune
  • 5 mm brede
  • Skånsomme
  • Slidstærke
  • Filtrer ikke
- 20%

Special Price 3900

Normalpris i "butikkerne" 4900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 0,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SLIDSTÆRKE HÅRELASTIKKER

The O Hårelastikker Brown er en pakke med 10 transparente hårelastikker i et gylden-brunt design. Elastikkerne giver et stabilt greb om håret, dog uden at skade hårstråene. Hårelastikekrne er desuden så milde mod håret, at de uden problemer kan anvendes af både voksne og børn.

The O Hårelastikker er helt unikke, da de er produceret i et plastmateriale, der nemt glider ud af håret uden at ugle, nive eller hænge fast i de enkelte hårstrå. De smarte elastikker er 5 mm brede, har ingen sømme og de er så slidstærke, at de sjældent skal skiftes ud. Til at starte med kan elastikkerne føles stramme, men de bliver hurtigt mere føjelige efter et par ganges brug.

FOR EN OPSÆTNING, DER HOLDER

Ønsker du en stabil og behagelig håropsætning, er Hårelastikker Brown fra The O det perfekte valg for dig. De brune elastikker lader dig skabe alverdens frisurer, uden at du mærker, at du har en elastik i håret.

Har du tykt hår, der har behov for ekstra stabilitet, så vikl elastikken rundt om hestehalen en ekstra gang. Hvis du ønsker en mere spraglet elastik, så brug The O under denne som en sikker basis.

OBS! Vær forsigtig, når du tager elastikken af emballagen. Vi anbefaler, at du bøjer papstykket og forsigtigt fjerner elastikken, så den ikke bliver beskadiget.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand The O
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: The O Hårelastikker Brown 10 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.