BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

The O Spiral-elastikker Clear 3 stk.

Om produktet

  • 3 stk. spiral-elastikker
  • Skånsomme mod håret
  • Efterlader ingen mærker
  • Antibakterielt materiale
  • Modvirker hovedpine
- 25%

Special Price 2900

Normalpris i "butikkerne" 3900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 0,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

INNOVATIV SPIRAL-ELASTIK

The O Spiral-elastikker Clear er en unik type hårelastik, der har en innovativ spiralform. Pakken indeholder 3 transparente spiral-elastikker, der er ekstra skånsomme mod håret, og de er derfor ideelle at anvende til både voksne og børn.

The O Spiral-elastikker er helt unikke, da de har en smart spiralform, der ikke efterlader nogle mærker på håret efter brug. Elastikkerne har et stærkt greb på alle hårtyper men er samtidig så milde mod håret, at de effektivt modvirker spaltede spidser, knækkede hårstrå samt spændingshovedpine. Spiral-elastikkerne er desuden produceret i et antibakterielt plastmateriale, og de er super nemme at rengøre, når det synes nødvendigt.

FOR EN NEM HÅROPSÆTNING

Ønsker du nemt og hurtigt at kunne sætte dit hår op uden at få elastikmærker, er Spiral-elastikker Clear fra The O det perfekte valg for dig. De spiralformede hårelastikker fastholder sikkert men skånsom dit hår uden at overbelaste eller skade hårstråene.

The O Spiral-elastikker er en sund måde at samle håret på, uanset om det er i en knold, hestehale eller noget helt tredje. Har du tykt hår, der har behov for ekstra stabilitet, så vikl elastikken rundt om hestehalen en ekstra gang eller to. Den smarte spiralfacon sørger desuden for, at elastikken øjeblikkeligt slipper håret, når den skal ud, så du slipper for filtrede knuder og lignende.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand The O
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: The O Spiral-elastikker Clear 3 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.