TIGI Bed Head Dumb Blonde Sæt 2x750 ml.

Om produktet

  • Plejende sæt til blondt hår
  • Rensende shampoo
  • Nærende balsam
  • Reducerer gule toner
  • Beskytter hårfarven
- 60%

Special Price 13150

Normalpris i "butikkerne" 32900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SHAMPOO OG BALSAM TIL BLONDT HÅR

TIGI Bed Head Dumb Blonde Shampoo & Conditioner er et unikt plejesæt til blondt hår. Shampooen renser skånsomt og modvirker gule toner i det lyse hår. Den nærende balsam plejer håret indefra samt har en antistatisk effekt. Sættet beskytter desuden hårfarven og bevarer dens intensitet.

Dumb Blonde Shampoo & Conditioner er beriget med velduftende, plejende ingredienser. Hvede- og sojaproteiner reparerer samt styrker hårstråene, mens solsikke-olie tilfører næring og glans. Sættet indeholder aktive UV-filtre og beskytter desuden imod varmeskader.

FOR ET VELPLEJET BLONDT LOOK

Ønsker du at bevare det kølige blonde look, er TIGI Bed Head Dumb Blonde Shampoo & Conditioner det ideelle sæt for dig. Uønskede reflekser og gult skær reduceres effektivt, så du får blondt hår, der stråler af liv og glans. Resultatet er sundt og velplejet hår med en skinnende finish.

Massér Dumb Blonde Shampoo grundigt ind i hår og hovedbund, og skyl ud. Fordel derefter en passende mængde Dumb Blonde Conditioner i det nyvaskede hår med fokus på længder og spidser. Lad den virke i 1-3 minutter, og skyl med rigeligt vand. Den plejende balsam kan desuden anvendes som hårkur én gang ugentligt. Lad da hårmasken sidde i 3-5 minutter inden den skylles ud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand TIGI Bed Head
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: TIGI Bed Head Dumb Blonde Sæt 2x750 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.