TIGI Bed Head Resurrection Sæt 2x750 ml.

Om produktet

  • Reparerende plejesæt
  • Rensende shampoo
  • Fugtgivende balsam
  • Genoplivende effekt
  • Plejefaktor 3/3
  • Styrker hårstråene
Spar 60%

Special Price 13150

Normalpris i "butikkerne" 32900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPLIVENDE SHAMPOO OG BALSAM

TIGI Bed Head Urban Anti+Dotes Resurrection Shampoo & Conditioner er et plejesæt, der genopliver skadet og tørt hår. Shampooen renser skånsomt men effektivt håret, mens den ekstra plejende balsam tilfører fugt og næring til hårstråene. Resurrection Shampoo & Conditioner beskytter desuden imod varmeskader.

Resurrection Shampoo & Conditioner er beriget med en kombination af særligt reparerende ingredienser, der giver pleje til hårstråene. Silica i shampooen har en styrkende samt genopbyggende effekt, mens den nærende balsam er baseret på ekstra fugtgivende ingredienser. På TIGI Bed Heads egen plejeskala fra 1 - 3 har Resurrection Shampoo & Conditioner plejefaktor 3.

DET ULTIMATIVE BOOST AF PLEJE

Trænger dit hår til ekstra meget næring, er Urban Anti+Dotes Ressurection Shampoo & Conditioner fra TIGI Bed Head det ultimative sæt for dig. Shampooen renser og revitaliserer dit hår, mens den plejende balsam tilfører et boost af fugt, så dit hår fremstår sundt og med en særdeles velplejet finish.

Massér Resurrection Shampoo grundigt ind i hår og hovedbund, og skyl ud. Fordel derefter en passende mængde Resurrection Conditioner i det nyvaskede hår med fokus på længder og spidser. Lad den sidde i 1-3 minutter, og skyl derefter med rigeligt vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand TIGI Bed Head
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: TIGI Bed Head Resurrection Sæt 2x750 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.