Tints of Nature Dark Ash Blonde 6C 130 ml.

Om produktet

  • Økologisk hårfarve
  • Permanent resultat
  • Askeblond farve
  • Glansfuld finish
  • Fri for ammoniak
  • Fri for parabener
  • Dækker grå hår 100%
Spar 15%

Special Price 12475

Normalpris i "butikkerne" 14700

(Fra 10878 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ØKOLOGISK HÅRFARVE

Dark Ash Blonde 6C fra Tints of Nature er en permanent hårfarve, der giver et trendy look samt et skinnende blankt resultat. Hårfarven dækker grå hår 100% samt efterlader håret med en farve fuld af liv og glans. Dark Ash Blonde 6C har en askeblond nuance, der er velegnet at anvende i lysebrune til helt blonde hårfarver.

Dark Ash Blonde 6C er baseret på en skånsom formel, der indeholder op til 60% økologiske ingredienser. Appelsin, grapefrugt og kamille tilfører fugt til håret, imens aloe vera virker blødgørende. Den skånsomme hårfarve er desuden fri for ammoniak, parabener og resorcinol. Æsken indeholder en Colour Gel (50 ml.), Colourfix (50 ml.), Clarifying Shampoo (10 ml.), Shampoo (10 ml.) og Conditioner (10 ml.) samt en plastikhætte og engangshandsker.

FOR SKINNENDE ASKEBLONDT HÅR

Drømmer du om en kølig askeblond hårfarve, er Dark Ash Blonde 6C fra Tints of Nature det perfekte valg for dig. Den økologiske hårfarve efterlader dig med et smukt og holdbart resultat samt en fantastisk glansfuld finish.

Mix Colour Gel i flasken med Colourfix, og ryst den grundigt. Fordel derefter farven jævnt i nyvasket, håndklædetørt hår. Massér farven godt ind i håret, og dæk det derefter til med plastikhætten. Lad farven virke i 30 minutter, hvorefter den skylles ud, til vandet er helt klart.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Tints of Nature
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Tints of Nature Dark Ash Blonde 6C 130 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.