Tints of Nature Earth Red 4RR 130 ml.

Om produktet

  • Økologisk hårfarve
  • Permanent resultat
  • Smuk vinrød farve
  • Glansfuld finish
  • Fri for ammoniak
  • Fri for parabener
Spar 66%

Special Price 4900

Normalpris i "butikkerne" 14700

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 2,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ØKOLOGISK HÅRFARVE

Earth Red 4RR fra Tints of Nature er en permanent hårfarve, der giver et trendy look samt et skinnende blankt resultat. Hårfarven dækker grå hår 100% samt efterlader håret med en farve fuld af liv og glans. Earth Red 4RR har en glinsende rød nuance med dybde jordtoner, der er velegnet at anvende i mørkebrune til helt lyse hårfarver.

Earth Red 4RR er baseret på en skånsom formel, der indeholder op til 60% økologiske ingredienser. Appelsin, grapefrugt og kamille tilfører fugt til , imens aloe vera virker blødgørende. Den skånsomme hårfarve er desuden fri for ammoniak, parabener og resorcinol. Æsken indeholder en Colour Gel (50 ml.), Colourfix (50 ml.), Clarifying Shampoo (10 ml.), Shampoo (10 ml.) og Conditioner (10 ml.) samt en plastikhætte og engangshandsker.

FOR SMUKT, VINRØDT HÅR

Drømmer du om en strålende rød hårfarve, er Earth Red 4RR fra Tints of Nature det perfekte valg for dig. Den økologiske hårfarve efterlader dig med et smukt og holdbart resultat samt en glansfuld finish.

Mix Colour Gel i flasken med Colourfix, og ryst den grundigt. Fordel derefter farven jævnt i nyvasket, håndklædetørt hår. Massér farven godt ind i håret, og dæk det derefter til med plastikhætten. Lad farven virke i 30 minutter, hvorefter den skylles ud, til vandet er helt klart.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Tints of Nature
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Tints of Nature Earth Red 4RR 130 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.