Tints of Nature Lightener Kit

Om produktet

  • Økologisk lysningsfarve
  • Affarver skånsomt
  • Tilfører fugt og pleje
  • Giver glansfuld finish
  • Naturlige ingredienser
  • Allergitest inden brug

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 15%

Special Price 13425

Normalpris i "butikkerne" 15800

(Fra 11692 /stk)
Optjen 6,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ØKOLOGISK OG PERMANENT HÅRFARVE

Tints of Nature Lightener Kit er en økologisk og ammoniakfri lysningsfarve, der nænsomt men effektivt affarver håret og giver et skinnende blankt resultat. Håret tilføres desuden pleje samt fugt, så det efterlades med et sundt look. Lightener Kit giver en permanent blond farve og kan anvendes i mellembrunt til blondt hår.

Lightener Kit fra Tints of Nature er baseret på en skånsom formel, der indeholder naturlige, økologiske ingredienser. Hvedeproteiner har en styrkende effekt på hårstråene samt tilfører fylde for en velplejet finish. Afblegningen indeholder ikke ammoniak og er derfor nænsom imod hår og hovedbund. Lightener Kit indeholder 1 pk. ammoniakfri lysningspulver (25 g.), 1 Cream Activator 50 ml., 1 beskyttelsesolie (25 ml.), 1 Shampoo (10 ml.), 1 Conditioner (10 ml.), 1 lille farvepensel, 1 plastikhætte, 1 blandeskål samt et par plastikhandsker og vejledning.

FOR EN SMUK BLOND HÅRFARVE

Drømmer du om en blond hårfarve, der stråler af vitalitet, er Tints of Nature Lightener Kit det ultimative valg for dig. Den økologiske lysningsfarve affarver skånsomt men effektivt dine lokker, og du efterlades med en særdeles holdbar hårfarve, der har en fantastisk glansfuld finish.

Tag beskyttelseshandskerne på, og bland lysningspulver med Cream Activator grundigt i den medfølgende blandeskål. Benyt til medfølgende pensel til formålet, og blandingen skal ende med at have en cremet konsistens. Fordel straks blandingen i håret med børsten efter anvisningerne i pakken.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Tints of Nature
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Tints of Nature Lightener Kit

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.