Tints of Nature Natural Dark Blonde 6N 130 ml.

Om produktet

  • Økologisk hårfarve
  • Langtidsholdbar farve
  • Mørkblond nuance
  • Dækker grå hår 100 %
  • Giver glansfuld finish
  • Naturlige ingredienser
  • Allergitest inden brug
Spar 15%

Special Price 12475

Normalpris i "butikkerne" 14700

(Fra 10878 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ØKOLOGISK OG PERMANENT HÅRFARVE

Tints of Nature Natural Dark Blonde 6N er en økologisk og ammoniakfri hårfarve, der giver et skinnende blankt resultat. Tints of Nature er en permanent hårfarve, og håret efterlades med en farve fuld af liv og en silkeblød finish fuld af glans. Natural Dark Blonde 6N har en mørkblond nuance og kan anvendes i lysebrune til platinblonde hårfarver.

Natural Dark Blonde 6N fra Tints of Nature er baseret på en skånsom formel, der indeholder op til 75% økologiske ingredienser. Appelsin, grapefrugt samt kamille beskytter samt tilfører fugt til hårstråene. Hårfarven indeholder hverken ammoniak, parabener eller resorcinol og er derfor skånsom imod hår samt hovedbund. Natural Dark Blonde 6N indeholder 1 Colour Gel (50 ml.), 1 Colourfix (50 ml.), 1 Clarifying Shampoo (10 ml.), 1 Shampoo (10 ml.), 1 Conditioner (10 ml.) samt 1 plastikhætte, 1 sæt engangshandsker og brugsvejledning.

FOR EN SMUK MØRKBLOND HÅRFARVE

Drømmer du om en hårfarve, der stråler af vitalitet, er Tints of Nature Natural Dark Blonde 6N det ultimative valg for dig. Den økologiske hårfarve farver skånsomt men effektivt dit hår, og du efterlades med en særdeles holdbar farve, der har en fantastisk glansfuld finish.

Vask dit hår i den medfølgende clarifying shampoo, og red efterfølgende det håndklædetørre hår igennem for at undgå sammenfiltringer. Tag handskerne på, og hæld Colour Gel i flasken med Colourfix. Ryst derefter flasken grundigt. Fordel forsigtigt farven i håret, og massér hårfarven grundigt ind til hele håret er dækket. Tag plastikhætten på, og lad derefter hårfarven trække i 30 minutter. Tag atter handskerne på, og skum op med en smule vand. Skyl derefter håret til vandet er helt klart. Vask håret med den medfølgende shampoo og afslut med at anvende den medfølgende balsam. Lad den sidde i 5 minutter, skyl med rigeligt vand, og nyd efterfølgende din flotte og glansfulde hårfarve.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Tints of Nature
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Tints of Nature Natural Dark Blonde 6N 130 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.