BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Tints of Nature Soft Copper Blonde 7R 130 ml.

Om produktet

  • Økologisk hårfarve
  • Langtidsholdbar farve
  • Giver glansfuld finish
  • Kobberblond nuance
  • Naturlige ingredienser
  • Allergitest inden brug

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 15%

Special Price 12475

Normalpris i "butikkerne" 14700

(Fra 10878 /stk)
Optjen 3,10 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ØKOLOGISK OG PERMANENT HÅRFARVE

Tints of Nature Soft Copper Blonde 7R er en økologisk og ammoniakfri hårfarve, der giver et skinnende blank resultat. Tints of Nature er en permanent hårfarve, der dækker grå hår 100 %, hvis den blandes med Natural Medium Blonde 7N. Håret efterlades med en farve fuld af liv og en silkeblød finish fuld af glans. Soft Copper Blonde 7R har en kobberblond nuance og kan anvendes i mørkeblonde til platinblonde hårfarve.

Soft Copper Blonde 7R fra Tints of Nature er baseret på en skånsom formel, der indeholder op til 60% økologiske ingredienser. Appelsin, grapefrugt samt kamille beskytter samt tilfører fugt til hårstråene. Hårfarven indeholder hverken ammoniak, parabener eller resorcinol og er derfor skånsom imod hår samt hovedbund. Soft Copper Blonde 7R indeholder 1 Colour Gel (50 ml.), 1 Colourfix (50 ml.), 1 Clarifying Shampoo (10 ml.), 1 Shampoo (10 ml.), 1 Conditioner (10 ml.) samt engangshandsker og brugsvejledning.

FOR EN SMUK KOBBERBLOND HÅRFARVE

Drømmer du om en hårfarve, der stråler af vitalitet, er Tints of Nature Soft Copper Blonde 7R det ultimative valg for dig. Den økologiske hårfarve farver skånsomt men effektivt dit hår, og du efterlades med en særdeles holdbar farve, der har en fantastisk glansfuld finish.

Vask dit hår i den medfølgende shampoo, og red efterfølgende det håndklædetørre hår igennem for at undgå sammenfiltringer. Tag handskerne på, og hæld Colour Gel i flasken med Colourfix. Ryst derefter flasken grundigt. Fordel forsigtigt farven i håret, og massér hårfarven grundigt ind til hele håret er dækket. Lad derefter hårfarven trække i 30 minutter, tag atter handskerne på, og skum op med en smule vand. Skyl derefter håret til vandet er helt klart. Vask håret med den medfølgende shampoo og afslut med at anvende den medfølgende balsam. Lad den sidde i 5 minutter, skyl med rigeligt vand, og nyd efterfølgende din flotte og glansfulde hårfarve.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Tints of Nature
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Tints of Nature Soft Copper Blonde 7R 130 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.