Trevor Sorbie 2 in 1 Nose + Eyebrow Groomer TRE011

Om produktet

  • Lille, trådløs trimmer
  • Til næse-, øre- og brynhår
  • Afretter effektivt hårene
  • Med to udskiftelige hoveder
  • Medfølger bordholder

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 15%

Special Price 26775

Normalpris i "butikkerne" 31500

(Fra 25200 /stk)
Optjen 13,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

NÆSEHÅRS- OG BRYNTRIMMER

2 in 1 Nose + Eyebrow Groomer TRE011 fra Trevor Sorbie er en trådløs trimmer til næse-, øre- og brynhår. Den professionelle trimmer er lille og nem at anvende, og den afretter effektivt uønskede hår for et mere velsoigneret samt veltrimmet look.

Groomer TRE011 kommer med 2 udskiftelige trimmerhoveder. Det ene hoved er udstyret med et skarpt rustfrit skær, der gør det nemt at forme øjenbrynene, som man ønsker. Det andet trimmerhoved har et blad, der let fjerner uønskede næse- eller ørehår for et velplejet look. Derudover har den trådløse trimmer en kraftfuld motor, og der medfølger ét AA batteri i pakken samt en praktisk bordholder og en rensebørste.

FOR ET VELSOIGNERET LOOK

Ønsker du nemt og enkelt at komme uønskede småhår til livs, er 2 in 1 Nose + Eyebrow Groomer TRE011 fra Trevor Sorbie det perfekte valg for dig. Den smarte alt-i-én trimmer sørger for, at du får et fuldendt og veltrimmet look.

Påsæt det ønskede trimmerhoved på din Trevor Sorbie Groomer. Hvis du anvender det runde hoved, skal du først tænde for maskinen, hvorefter trimmeren placeres i næsen eller øret, og bevæges let for at trimme håret. Hvis du ønsker at forme dine bryn eller trimme bakkenbarter/nakkehår, anvendes det rustfrie skær. Trim derefter håret, som du ønsker, og rengør til sidst maskinen ved at tage det udskiftelige hoved af, og rense det med rensebørsten.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Trevor Sorbie
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Trevor Sorbie 2 in 1 Nose + Eyebrow Groomer TRE011

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.