Trevor Sorbie Curls & Waves Multi Styler TRE20

Om produktet

  • Unikt, keramisk krøllejern
  • Med 3 forskellige spoler
  • Når 200°C på blot 30 sek.
  • Medfølger handske
  • 3m drejeledning
  • Justerbart strømstik

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 15%

Special Price 49725

Normalpris i "butikkerne" 58500

(Fra 46800 /stk)
Optjen 24,85 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

TRE-I-ÉN KERAMISK KRØLLEJERN

Curls & Waves Multi Styler TRE20 fra Trevor Sorbie er et keramisk krøllejern med tre udskiftelige spoler. Krøllejernet kan skabe alt fra bløde eller spændstige krøller til smukke bølger. Krøllejernet varmer op på kort tid og har en ionisk effekt, der efterlader håret silkeblødt og blankt med en krusfri finish. Multi Styler kan anvendes i alle hårtyper og længder.

Curls & Waves Multi Styler kommer med 3 keramiske spoler, der kan skabe et væld af forskellige krøller og bølger. Den første spole har en flad form, den anden spole har en unik kugleform, imens den sidste spole har en konisk form, der falder fra 25-19 mm. Krøllejernet varmer op til 200°C på blot 30 sekunder, og spolerne er alle beriget med keratin og plejende arganolie. Derudover har krøllejernet en 3 meter drejeledning, en kold plastikspids samt et ergonomisk non-slip håndtag. Styler TRE22 har en automatisk strømspænding samt et justerbart strømstik, der let kan skiftes ud, så styleren kan anvendes i både England og Europa. Der medfølger desuden en praktisk, varmeresistent handske.

SKAB SMUKKE, VARIEREDE KRØLLER

Ønsker du store, små eller bølgede krøller, er Curls & Waves Multi Styler TRE22 fra Trevor Sorbie det perfekte valg for dig. Det unikke krøllejern gør det nemt for dig at skabe lige præcis de krøller, du ønsker med en smuk finish.

Tag den ønskede spole, og sæt den på din Trevor Sorbie Multi Styler. Tag derefter en hårlok, og placér den om krøllejernet. Lad den sidde i nogle få sekunder, og gentag med resten af lokken og resten af håret, indtil det ønskede resultat opnås.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Trevor Sorbie
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Trevor Sorbie Curls & Waves Multi Styler TRE20

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.