Trevor Sorbie Magnetic Multi Wand TRE004

Om produktet

  • Uniktkeramisk krøllejern
  • Med 3 forskellige spoler
  • Varmer op på ingen tid
  • Fra 160°C til 200°C
  • Med sleepmode
  • 3m drejeledning
  • Praktisk opbevaringpose

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 15%

Special Price 67050

Normalpris i "butikkerne" 78900

(Fra 63120 /stk)
Optjen 33,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

TRE-I-ÉT KERAMISK KRØLLEJERN

Magnetic Multi Wand TRE004 fra Trevor Sorbie er et keramisk krøllejern med tre udskiftelige spoler. Krøllejernet kan skabe alt fra storebløde krøller til småspændstige krøller eller smukke bølger. Krøllejernet varmer op på kort tidog det har en ionisk effektder efterlader håret silkeblødt og blankt med en krusfri finish. Wand TRE004 kan anvendes i alle hårtyper og længder.

Magnetic Multi Wand kommer med 3 keramiske spolerder kan skabe et væld af forskellige krøller og bølger. Den første spole har en konisk formder falder fra 32-19mm. Den anden spole har en stor form på 32mmimens den sidste spole har en unik kugleformder er 26mm på det højeste sted og 17mm på det laveste. Krøllejernet kan indstilles fra 160°C til 200°Cog spolerne er alle beriget med keratin og plejende arganolie. Derudover har krøllejernet en indbygget autosluk-funktionen 3 meter drejeledning samt et ergonomisk non-slip håndtag. Wand TRE004 har en automatisk strømspænding samt et justerbart strømstikder let kan skiftes udså styleren kan anvendes i både England og Europa. Der medfølger en varmeresistent handske samt en praktisk opbevaringspose.

SKAB SMUKKEVARIEREDE KRØLLER

Ønsker du storesmå eller bølgede krøllerer Magnetic Multi Wand TRE004 fra Trevor Sorbie det perfekte valg for dig. Det unikke krøllejern gør det nemt for dig at skabe lige præcis de krøllerdu ønsker med en smuk finish.

Tag den ønskede spoleog sæt den på din Trevor Sorbie Magnetic Multi Wand. Spolerne har en magnetisk bundder gør dem simple at påsætte. Tag derefter en hårlokog placér den om krøllejernet. Lad den sidde i nogle få sekunderog gentag med resten af lokken og resten af håretindtil det ønskede resultat opnås.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Trevor Sorbie
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Trevor Sorbie Magnetic Multi Wand TRE004

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.