BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

UniKalk Forte Tablet 180 stk.

Om produktet

  • Styrkende kosttilskud
  • 400 mg Calcium
  • 19 ug D-vitamin
  • Gavnlige virkninger
  • Forbedrer immunforsvaret
  • Øger optagelsen af kalk
  • 180 tabletter
- 16%

Special Price 10900

Normalpris i "butikkerne" 13000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

CALCIUM OG VITAMIN D3

UniKalk Forte Tablet er en beholder med 180 tabletterder giver kroppen et ekstra kosttilskud. Tabletterne indeholder både calcium og D-vitaminerder har et utal af gavnlige virkninger for blandt andet musklertænderhår og immunforsvaret. Forte Tablet anbefales til folkder ikke får nok kalk gennem kostenog som samtidig har brug for et medium tilskud af D-vitamin.

Forte Tablet er beriget med 400 mg calciumder bidrager til immunforsvarets normale funktion og er et livsvigtigt grundstofder har betydning for mange processer i kroppen. Calcium hjælper blandt andet med at vedligeholde knoglertænder og muskler. Derudover indeholder Forte Tablet 19 ug vitamin D3der øger den normale optagelse og udnyttelse af calcium fra tarmen samt genopretter balancen i immunsystemet.

FOR ET GODT IMMUNFORSVAR

Trænger din krop til et ekstra boost af kalk og D-vitaminerer Forte Tablet fra UniKalk det perfekte valg for dig. Tabletterne styrker dit immunforsvarså du efterlades med en følelse af bedre velvære og sundhed.

UniKalk Forte Tablet kan anvendes af voksne og børn over 11 år. Den anbefalede daglige dosis er 1-2 tabletter. Tabletterne skal indtages i forbindelse med et måltidog den daglige dosis bør ikke overskrides. NB! Kosttilskuddet bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand UniKalk
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: UniKalk Forte Tablet 180 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.