UniKalk Silver Tyggetablet 90 stk.

Om produktet

  • Styrkende kosttilskud
  • 400 mg Calcium
  • 10 ug D-vitamin
  • Gavnlige virkninger
  • Forbedrer immunforsvaret
  • Øger optagelsen af kalk
  • 90 tyggetabletter
Spar 16%

Special Price 6200

Normalpris i "butikkerne" 7400

(Fra 5550 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 3,10 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

CALCIUM OG VITAMIN D3

UniKalk Silver Tyggetablet er en beholder med 90 tyggetabletter med citrussmag, der giver kroppen et ekstra kosttilskud. Tyggetabletterne indeholder både calcium og D-vitaminer, der har et utal af gavnlige virkninger for blandt andet muskler, tænder, hår og immunforsvaret. Silver Tyggetablet anbefales til folk, der ikke får nok kalk gennem kosten, og som samtidig har brug for et let til medium tilskud af D-vitamin.

Silver Tyggetablet er beriget med 400 mg calcium, der bidrager til immunforsvarets normale funktion og er et livsvigtigt grundstof, der har betydning for mange processer i kroppen. Calcium hjælper blandt andet med at vedligeholde knogler, tænder og muskler. Derudover indeholder Silver Tyggetablet 10 ug vitamin D3, der øger den normale optagelse og udnyttelse af calcium fra tarmen samt genopretter balancen i immunsystemet.

FOR ET GODT IMMUNFORSVAR

Trænger din krop til et ekstra boost af kalk og D-vitaminer, er Silver Tyggetablet fra UniKalk det perfekte valg for dig. Tyggetabletterne styrker dit immunforsvar, så du efterlades med en følelse af bedre velvære og sundhed.

UniKalk Silver Tyggetablet kan anvendes af voksne og børn over 11 år. Den anbefalede daglige dosis er 1-3 Tyggetabletter. Tyggetabletterne skal indtages i forbindelse med et måltid, og den daglige dosis bør ikke overskrides. NB! Kosttilskuddet bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand UniKalk
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: UniKalk Silver Tyggetablet 90 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.