UNIQ Næsevoks Vokspinde 20 stk.

Om produktet

  • Påføringspinde til voks
  • Til næse og ører
  • For præcis hårfjerning
  • 20 stk. plastikpinde
  • Velegnet til brug med UNIQ voksperler
4900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Vokspinde til næsehår

Næsevoks Vokspinde fra UNIQ er en pakke med 20 vokspinde til påføring af voks i næsebor og ører. Vokspindende hjælper til en sikker og nem voksbehandling, der effektivt fjerner uønskede hår i næsen eller ørerne.

UNIQ Næsevoks Vokspinde er lavet i plastik og designet til at sikre en præcis påføring af voks på de uønskede hår. Vokspindende har en tip, der er særligt udviklet til små områder som næsebor og øregange. UNIQ Næsevoks Vokspinde indeholder ingen voks i sig selv, men er særligt velegnet til brug med voksperler, som kan købes separat eller som en del af sættet UNIQ Næsevoks Kit. Er det første gang, du skal vokse hårene i næsen, anbefaler vi, at du starter med Næsevoks kittet, der indeholder alt, du skal bruge til at komme godt i gang med hårfjerningen.

For ekstra vokspinde til voksbehandling

Ønsker du en præcis og let voksbehandling af næsebor eller ører, er Næsevoks Vokspinde fra UNIQ det perfekte valg til dig. Med denne pakke har du ekstra vokspinde til en effektiv voksbehandling, så dine næsebor efterlades hårfri længe.

Brug UNIQ Næsevoks Vokspinde sammen med dine foretrukne voksperler. Smelt voksen efter pakkens anvisning. Dyp en vokspind i voksen til tippen er dækket, og indsæt denne i næseboret eller øret. Lad voksen køle af i 2-3 minutter, til voksen er størknet. Hiv herefter vokspinden ud i ét hurtigt ryk, så hårene fjernes.

OBS. Læs altid den medfølgende brugsanvisning på produktet inden brug, og følg denne nøje.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand UNIQ
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: UNIQ Næsevoks Vokspinde 20 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.