Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

UNIQ Næsevoks Vokspinde 20 stk.

Om produktet

  • Påføringspinde til voks
  • Til næse og ører
  • For præcis hårfjerning
  • 20 stk. plastikpinde
  • Velegnet til brug med UNIQ voksperler
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Vokspinde til næsehår

Næsevoks Vokspinde fra UNIQ er en pakke med 20 vokspinde til påføring af voks i næsebor og ører. Vokspindende hjælper til en sikker og nem voksbehandling, der effektivt fjerner uønskede hår i næsen eller ørerne.

UNIQ Næsevoks Vokspinde er lavet i plastik og designet til at sikre en præcis påføring af voks på de uønskede hår. Vokspindende har en tip, der er særligt udviklet til små områder som næsebor og øregange. UNIQ Næsevoks Vokspinde indeholder ingen voks i sig selv, men er særligt velegnet til brug med voksperler, som kan købes separat eller som en del af sættet UNIQ Næsevoks Kit. Er det første gang, du skal vokse hårene i næsen, anbefaler vi, at du starter med Næsevoks kittet, der indeholder alt, du skal bruge til at komme godt i gang med hårfjerningen.

For ekstra vokspinde til voksbehandling

Ønsker du en præcis og let voksbehandling af næsebor eller ører, er Næsevoks Vokspinde fra UNIQ det perfekte valg til dig. Med denne pakke har du ekstra vokspinde til en effektiv voksbehandling, så dine næsebor efterlades hårfri længe.

Brug UNIQ Næsevoks Vokspinde sammen med dine foretrukne voksperler. Smelt voksen efter pakkens anvisning. Dyp en vokspind i voksen til tippen er dækket, og indsæt denne i næseboret eller øret. Lad voksen køle af i 2-3 minutter, til voksen er størknet. Hiv herefter vokspinden ud i ét hurtigt ryk, så hårene fjernes.

OBS. Læs altid den medfølgende brugsanvisning på produktet inden brug, og følg denne nøje.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand UNIQ
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: UNIQ Næsevoks Vokspinde 20 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik