UNIQ Pearl Wax Kit

Om produktet

  • Komplet sæt til hårfjerning
  • Voksvarmer, voksperler og påføringspinde
  • Ultraglat og blød finish
  • Langvarigt resultat
  • Duft af lavendel
Spar 40%

Special Price 23900

Normalpris i "butikkerne" 39900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Startpakke til hårfjerning med voks

Pearl Wax Kit fra UNIQ er et komplet sæt med alt, der skal bruges til en salonlignende voksbehandling i eget hjem - både voksperler, voksvarmer og påføringspinde. Voksen fjerner let og effektivt uønskede hår, og efterladen huden helt glat, blød og fri for hårvækst i op til 4 uger. Når hårfjerningsvoksen slipper op, kan der tilkøbes nye voksperler separat, som desuden fås med forskellige dufte til enhver smag. Voksperlerne fra UNIQ kan bruges på hele kroppen og til alle hudtyper.
UNIQ Pearl Wax Kit indeholder:

UNIQ Voksvarmer (1 stk)
Voksperler med duft af lavendel (100 g.)
Påføringspinde (10 stk.)

For en langvarig glat finish

Ønsker du en professionel voksbehandling derhjemme, som efterlader huden med en langvarig glathed, er UNIQ Pearl Wax Kit det perfekte match til dig. Sættet med den effektive voks fjerner nemt de uønskede hår, så din hud efterlades glat og velduftende med en silkeblød finish.

For det bedste resultat anbefaler vi, at hårene har en længde på mindst 3-5 mm. Brug altid voksen på ren, tør hud. Tænd din voksvarmer fra UNIQ Pearl Wax Kit på højeste temperatur, og hæld voksperlerne heri. Skru temperaturen ned på medium varme, når voksperlerne er smeltet. Tag lidt voks på en påføringspind, og test voksens temperatur med fingrene. Påfør et tyndt lag voks idet du følger hårenes groretning på det område, du ønsker at behandle, og lad voksen tørre i ca. 20 sekunder til det bliver en mere fast voksstrimmel. Hold huden stram, løft forsigtigt i hjørnet af voksen og riv strimlen af mod hårets groretning i ét hurtigt ryk. Fjern eventuelle voksrester med lunkent vand, og rengør voksvarmerens skål med varmt vand, så den er klar til senere brug.

OBS. Læs altid den medfølgende brugsanvisning på produktet inden brug, og følg denne nøje.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand UNIQ
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: UNIQ Pearl Wax Kit

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.