UNIQ Voks Spartel 50 stk.

Om produktet

  • Træsparteler til hårfjerning
  • Til påføring af voks
  • Indeholder 50 stk.
  • Kontrolleret påføring
  • Engangsbrug
  • Velegnet til brug med UNIQ voksperler
4900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 2,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Påføringssparteler til voksbehandling

Voks Spartel fra UNIQ er en pakke med engangs-sparteler til påføring af hårfjerningsvoks for en effektiv voksbehandling derhjemme. Voksspartelerne sikrer fuld kontrol over påføring af voksen, så voksen er let at styre og kan begrænses til de områder, hvor hårene ønskes fjernet.

Pakken UNIQ Voks Spartel indeholder 50 sparteler, der er udført i træ. Spartelerne har en ergonomisk udformning, der gør dem lette at anvende og giver en jævn fordeling og et ensartet resultat. Spartelerne er udelukkende hjælp til påføring og indeholder ingen voks i sig selv - de er særligt velegnet til brug med voksperler, som kan købes separat eller som en del af et komplet voksbehandlingssæt fra UNIQ.

For en præcis påføring af voks

Ønsker du nem hårfjerning med en salonlignende voksbehandling i eget hjem, er UNIQ Voks Spartel 50 stk. det perfekte valg til dig. Med disse praktiske træsparteler er du sikret kontrolleret og præcis påføring af din hårfjerningsvoks, så du let kan fjerne uønsket hårvækst og nyde et helt glat og babyblødt resultat uden besvær.

Åbn din UNIQ Voks Spartel pakke, og brug spartelerne sammen med din foretrukne voks - fx varmvoks, sugar wax eller voksperler alt efter, hvad du ønsker. Opvarm hårfjerningsvoksen efter pakkens anvisninger, og påfør med spartelerne fra UNIQ. OBS. Læs brugsanvisningen fra den voks, du vælger, grundigt før brug, og følg anvisningerne for denne nøje.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand UNIQ
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: UNIQ Voks Spartel 50 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.