Urtekram Fransk Æblecidereddike 750 ml.

Om produktet

  • Fransk æblecidereddike
  • Med delikat sødme
  • Gavnlig for kroppen
  • 100% økologisk
  • Ideel i madretter
  • Fremmer sundheden
4295
(Fra 3436 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,10 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FRANSK ÆBLECIDEREDDIKE

Urtekram Fransk Æblecidereddike er en upasteuriseret og biodynamisk æblecidereddike med en delikat sødme. Eddiken er ideel at anvende i diverse madretter, og så har den et utal af gavnlige effekter på blandt andet vægttab, lavere blodsukker med mere.

Fransk Æblecidereddike er beriget med 100% økologisk certificerede ingredienser. Eddikens skønne æbler dyrkes i det sydlige Bretagne, hvor de får en delikat sødme med en udpræget karakteristisk smag. Æblecidereddiken lagres på egetræsfade og filtres skånsomt. Den indeholder 5% eddikesyre, der er fremkommet ved naturlig forgæring.

MASSER AF GAVNLIGE EFFEKTER

Ønsker du en økologisk æblecidereddike, er Fransk Æblecidereddike fra Urtekram det perfekte valg for dig. Den biodynamiske eddike er perfekt at anvende i madretter, og så gavner den din krop på utallige måder.

Anvend Urtekram Fransk Æblecidereddike i f.eks. marinader, dressinger, saucer eller supper. Æblecidereddiken kan også anvendes som et friskt pust i et glas vand, hvor den sammen med en fornuftig kost støtter et vægttab, bekæmper bakterier og virusser samt vedligeholder den generelle sundhed.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Urtekram
Ingredienser Nej
Price Change Reason Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Urtekram Fransk Æblecidereddike 750 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.