Urtekram Mandler 100 g.

Om produktet

  • Økologiske mandler
  • Oprindelse i Spanien
  • Sød og sprød smag
  • Bærer det røde Ø
  • Fri for gluten
3600
(Fra 2880 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,80 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ØKOLOGISKE MANDLER

Mandler fra Urtekram er en pose med økologiske mandler, der forkæler smagsløgene med en sød og sprød smag. Mandlerne kan både serveres som en sund snack eller indgå i madlavningen for at tilføre et lækkert twist.

Urtekram Mandler har oprindelse i Spanien, der er kendt for at dyrke nogle af verdens bedste mandler, og smagen er derfor ekstra kraftfuld og sød ved disse økologiske mandler fra Urtekram. Mandler er desuden en sund kilde til fedt, hvorfor mandler ofte indgår i en sund, varieret kost. Urtekram Mandler bærer desuden det røde Ø.

EN LÆKKER, SUND SNACK

Ønsker du at servere en lækker og tilmed sund snack, er Mandler fra Urtekram det perfekte match for dig. De økologiske mandler har et væld af anvendelsesmuligheder, og det er derfor op til dig, hvordan du vil bruge de smagfulde nødder.

Servér Urtekram Mandler som en snack, eller anvend nødderne i salater eller andre retter for at tilføre et lækkert twist til din madlavning.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Urtekram
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Urtekram Mandler 100 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.