Urtekram Matcha Green Tea Powder 50 g.

Om produktet

  • Økologisk matchapulver
  • Let sødme og bittehed
  • Et lækkert twist
  • Bærer det røde Ø
  • EU’s Økologilogo
7000
(Fra 5600 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 3,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ØKOLOGISK MATCHA-PULVER

Matcha Green Tea Powder fra Urtekram er en bøtte med økologisk matchapulver, der er lavet af spæde, grønne blade. Pulveret har en let, men skøn, sødme samt en kant af bitterhed og kan desuden bruges til te, smoothies og desserter samt andre retter.

Urtekram Matcha Green Tea Powder indeholder naturligt koffein og har et koncentreret indhold af klorofyl, der giver teen den karakteristiske, grønne farve. Urtekram Matcha Green Tea Powder bærer desuden det velkendte, røde Ø samt EU’s Økologilogo.

ET LÆKKERT TWIST

Ønsker du at servere en lækker matcha-te eller at give din madlavning et lækkert twist, er Matcha Green Tea Powder det perfekte valg for dig. Det økologiske matchapulver har et væld af anvendelsesmuligheder, og det er derfor op til dig, hvordan du ønsker at bruge det sødmefulde te-pulver.

Tilsæt 1 tsk. Urtekram Matcha Green Tea Powder i 2 dl. Varmt vand (ca. 80 grader), og pisk, indtil pulveret er opløst. Matchapulver kan desuden anvendes i andre drikke eller som et lækkert twist i desserter eller salater.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Urtekram
Ingredienser Nej
Price Change Reason Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Urtekram Matcha Green Tea Powder 50 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.