Urtekram Nordic Berries Body Lotion 245 ml.

Om produktet

  • Plejede bodylotion
  • Tilfører fugt og næring
  • Blødgørende virkning
  • Velplejet finish
  • Fri for parabener
  • Skøn duft af bær
  • Plantebaseret emballage
5900
(Fra 4720 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PLEJENDE BODYLOTION

Nordic Berries Body Lotion fra Urtekram er en naturlig bodylotion, der plejer huden i dybden. Cremen tilfører den optimale fugt og næring til huden, der efterlades med en sund og velplejet finish. Nordic Berries Body Lotion har desuden en skøn duft af nordiske bær.

Urtekram Nordic Berries Body Lotion er beriget med antioxidanter og mineraler fra havtorn, blåbær, tranebær og hyben tilfører ultimativ næring til huden, mens hyaluronsyre har en blødgørende virkning. Ekstrakt fra pilebark understøtter og optimerer virkningen af de øvrige plante ekstrakter. Cremen er desuden fri for parabener, og den kommer i plantebaseret emballage, der tager hensyn til miljøet.

FOR VELPLEJET HUD

Trænger din hud til et boost af fugt og pleje, er Nordic Berries Body Lotion fra Urtekram det perfekte valg for dig. Den naturlige bodylotion sørger for, at din hud får masser af fugt samt efterlades med en skøn duft af bær.

Tag en passende mængde Urtekram Nordic Berries Body Lotion imellem håndfladerne, og massér blidt cremen ind i din hud. Bodylotionen absorberes hurtigt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Urtekram
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Urtekram Nordic Berries Body Lotion 245 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.