Urtekram Popmajs 400 g.

Om produktet

  • Pose med majskorn
  • 100% økologiske
  • Velegnet til popning
  • Ikke tilsat fedt
  • Nøglehulsmærket
1900
(Fra 1520 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 0,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ØKOLOGISKE POPCORN

Urtekram Popmajs er en pose med økologiske majskorn, der specielt velegnet til popning. Popcornene har en skøn smag, og de er det perfekte tilbehør til en hyggelig aften.

Majskernerne i Urtekram Popmajs er 100% ubehandlet, økologisk fuldkorn. Majskornene indeholder en lille mængde naturligt fedt, der giver den fantastiske smag, når de poppes. Popmajs bærer desuden det røde Ø samt Nøglehulsmærket.

EN RIGTIG HYGGE-KLASSIKER

Skal du have en hyggelig filmaften, er Urtekram Popmajs det perfekte valg for dig. De lækre popcorn skal blot poppes i en gryde og vupti - så har du en skålfuld, varme popcorn og grundlaget for en hyggelig aften.

Opvarm lidt olie (f.eks. kokosolie) i en tykbundet gryde. Kom et par majskerner i gryden. Når de springer, kan den ønskede portion kommes i. Læg lå på gryden, og hold gryden i bevægelse. Når popningen er slut, kan du tilsætte havsalt efter smag. Du kan eventuelt også lave popcornene over bål i en metal-køkkensi eller en speciel bål-popcorngryde.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Urtekram
Ingredienser Nej
Price Change Reason Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Urtekram Popmajs 400 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.