Urtekram Vaniljepulver 10 g.

Om produktet

  • Rent vaniljepulver
  • 100% økologisk
  • Ideelt i bagværk
  • Sødmefyldt smag
  • Ikke tilsat sukker
8995
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SØDMEFYLDT VANILJEPULVER

Urtekram Vaniljepulver er økologisk vaniljepulver med en delikat smag. Vaniljepulveret er ideelt at anvende i bagværk, hvor det giver samme virkning som vaniljestænger - bare meget nemmere at bruge.

Urtekram Vaniljepulver består af 100% rent, økologisk bourbonvanilje. Vaniljepulveret kommer fra vaniljestænger, der tørres og kværnes. Pulveret har en sødmefyldt og krydret smag, og så er det ikke tilsat sukker eller konserveringsmidler. Vaniljepulveret bærer desuden det røde Ø.

EN HØJTELSKET KLASSIKER

Elsker du at bage, er Urtekram Vaniljepulver et absolut musthave for dig. Den økologiske vanilje giver det sidste touch på dit bagværk samt efterlader det med en skøn og sød duft.

Anvend Urtekram Vaniljepulver i det søde køkken til blandt andet desserter, kager og smoothies. Vaniljen fungerer også godt som smagsforstærker i det salte køkken. Derudover er det skønt at drysse over din yoghurt, skyr eller lignende om morgenen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Urtekram
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Urtekram Vaniljepulver 10 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.