Veet Face Precision Wax Strips 40 stk.

Om produktet

  • 20 dobbeltsidede strips
  • 4 plejende servietter
  • Til brug på ansigtshår
  • 90% naturlige ingredienser
  • Fri for parabener
  • Dermatologisk testet
  • Ultraglat hud i 28 dage

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 31%

Special Price 12900

Normalpris i "butikkerne" 18900

Optjen 6,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VOKSSTRIPS TIL ANSIGTET

Face Precision Wax Strips fra Veet Natural Inspirations er en pakke med 20 dobbeltsidede voksstrimler (40 i alt), der er specielt udviklet til brug på ansigtshår. Voksstrimlerne er designet, så de nemt og smertefrit kan fjerne hår på de besværlige områder i ansigtet. Huden efterlades silkeblød og ultraglat i helt op til 28 dage.

Veet Face Precision Wax Strips er beriget med 90% naturlige ingredienser, der plejer huden under brug. Shea butter og grantræ-olie tilfører masser af fugt, imens silica virker styrkende. Pakken indeholder 20 voksstrimler og 4 vådservietter med arganolie, der beroliger huden efter brug. Face Precision Wax Strips er desuden dermatologisk testede samt fri for parabener.

FOR ULTRAGLAT HUD

Ønsker du en nem og enkel hårfjerning, er Face Precision Wax Strips fra Veet Natural Inspirations det helt rigtige valg for dig. De plejende voksstrimler gør det nemt for dig at fjerne ansigtshår, så du efterlades med et velplejet look.

Trin 1: Tag en voksstrimmel ud af indpakningen. Trin 2: Varm den godt op i imellem håndfladerne for nemt at kunne adskiller de to sider, og læg den ene væk. Trin 3: Påfør strimlen på det ønskede område af huden, og gnid på strimlen, til den sidder godt fast. Trin 4: Hold huden udstrakt, og hiv strimlen af imod hårenes groretning. Trin 5: Efter brug renses huden fri for voksrester med en af de medfølgende servietter.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Veet
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Veet Face Precision Wax Strips 40 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.