Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Veet Wax Strips Normal skin 20 stk.

Om produktet

  • 20 voksstrips til kroppen
  • Med 2 plejende servietter
  • Til brug på krop og ben
  • Effektiv fjernelse
  • Fri for parabener
  • Ultra-glat hud i 28 dage
- 38%

Special Price 4900

Normalpris i "butikkerne" 7995

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

VOKSSTRIPS TIL KROPPEN

Veet Wax Strips er en pakke med 20 voksstrimler, der gør det nemt at fjerne selv de korteste hår på kroppen. Voksstrimlerne er designet, så de nemt og smertefrit kan fjerne hår på de besværlige områder. Huden efterlades med en silkeblød og glat finish, der holder i op til 4 uger.

Veet Wax Strips er beriget med shea butter, der tilfører masser af fugt og næring til huden, der efterlades med en silkeblød finish. Pakken indeholder 20 voksstrimler og 2 vådservietter til efterbehandling, og voksen er desuden formuleret uden parabener.

FOR ULTRAGLAT HUD

Ønsker du en nem og enkel hårfjerning, er Veet Wax Strips det helt rigtige valg for dig. De plejende voksstrimler gør det nemt for dig at fjerne uønskede hår på kroppen, så du efterlades med et velplejet look og ultra-glat look.

Trin 1: Tag en voksstrimmel ud af indpakningen, og adskil forsigtig stripsene ved hjælp af de afrundende fliger.Trin 2: Anbring en voksstrip på huden - i hårenes vokseretning, og gnub et par gange i den retning, hårene vokser. Således er du sikker på, at voksen tager godt fat. Trin 3: Hold huden stram, og træk strippen baglæns hen over sig selv så hurtigt, du kan. Det er vigtigt, at du trækker i den modsatte retning af hårenes vokseretning. Trin 4: Efter voksbehandlingen tørrer du overskydende rester af med en Perfekt-Finish vådserviet, som medfølger i pakken.

OBS! Læs instruktionerne på pakken grundigt før brug!

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Veet
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Veet Wax Strips Normal skin 20 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik