Viktor and Rolf Spicebomb 50 ml. EDT

Om produktet

  • Eksplosiv parfume
  • Eau de Toilette
  • Maskulinkrydret duft
  • Udstråler elegance og styrke
  • Fri for parabener
  • Til den selvsikre mand

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 5%

Special Price 47000

Normalpris i "butikkerne" 49500

Optjen 23,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Eksplosiv parfume

Spicebomb Eau de Toilette fra Viktor and Rolf er en eksplosiv parfumeder efterlader en maskulinkrydret duft på huden. Parfumen er yderst vanedannende med sin perfekte sammensætning af eleganceintensitet og styrke. Spicebomb er dedikeret til selvsikre mand i alle aldreder ikke ønsker at gå på kompromis med sin signaturduft.

Spicebomb Eau de Toilette fra Viktor and Rolf kommer i en sej flakonder er formet som en håndgranatsom vil pifte ethvert badeværelse op. Parfumen er beriget med duftnoter af chilihvidt læderkanelsafrantobakvetiverbergamotgrapefrugtelemi og pink peber. Sammensætningen har tilsammen den unikkeperfekte duftder udstråler elegance og styrke. Spicebomb er desuden fri for parabener.

For en maskulin duft

Ønsker du at iføre dig en krydret duftder får dig til at fremstå elegant og selvsikkerså er Spicebomb Eau de Toilette fra Viktor and Rolf det perfekte match for dig. Den velduftende parfume skaber en maskulinfrisk duftder øjeblikkeligt bliver din favorit.

Påfør Viktor and Rolf Spicebomb Eau de Toilette på huden med lette pift. Spray parfumen med en afstand på ca. 20 centimeter fra huden. Parfumen holder længst på kroppens pulspunkter såsom håndledunder øreflipperne samt i halsudskæringen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Viktor and Rolf
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Viktor and Rolf Spicebomb 50 ml. EDT

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.