Viktor and Rolf Spicebomb 90 ml. EDT

Om produktet

  • Eksplosiv parfume
  • Eau de Toilette
  • Maskulin, krydret duft
  • Udstråler elegance og styrke
  • Uden parabener
  • Til den selvsikre mand
Spar 8%

Special Price 59825

Normalpris i "butikkerne" 65500

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 29,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Eksplosiv parfume

Spicebomb Eau de Toilette fra Viktor and Rolf er en eksplosiv parfume, der efterlader en maskulin, krydret duft på huden. Parfumen er yderst vanedannende med sin perfekte sammensætning af elegance, intensitet og styrke. Spicebomb er dedikeret til selvsikre mand i alle aldre, der ikke ønsker at gå på kompromis med sin signaturduft.

Spicebomb Eau de Toilette fra Viktor and Rolf kommer i en sej flakon, der er formet som en håndgranat, som vil pifte ethvert badeværelse op. Parfumen er beriget med duftnoter af chili, hvidt læder, kanel, safran, tobak, vetiver, bergamot, grapefrugt, elemi og pink peber. Sammensætningen har tilsammen den unikke, perfekte duft, der udstråler elegance og styrke. Spicebomb kommer desuden i en stor størrelse på 90 milliliter og er uden parabener.

For en maskulin duft

Ønsker du at iføre dig en krydret duft, der får dig til at fremstå elegant og selvsikker, så er Spicebomb Eau de Toilette fra Viktor and Rolf det perfekte match for dig. Den velduftende parfume skaber en maskulin, frisk duft, der øjeblikkeligt bliver din favorit.

Påfør Viktor and Rolf Spicebomb Eau de Toilette på huden med lette pift. Spray parfumen med en afstand på ca. 20 centimeter fra huden. Parfumen holder længst på kroppens pulspunkter såsom håndled, under øreflipperne samt i halsudskæringen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Viktor and Rolf
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Viktor and Rolf Spicebomb 90 ml. EDT

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.