SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

Wahl Professional Detailer Trimmer

Om produktet

  • Kraftfuld ledningstrimmer
  • For et detaljeret look
  • Stålskær på 32 mm
  • Med 3 afstandskamme
  • Rensebørste og olie
  • Let at rengøre
  • Lang levetid

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 20%

Special Price 59913

Normalpris i "butikkerne" 74900

Optjen 14,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KRAFTFULD LEDNINGSTRIMMER

Wahl Professional Detailer Trimmer er en kraftfuld ledningstrimmer, der sikrer en tæt og nøjagtig klipning. Trimmeren er udstyret med præcisionsblade, der giver rig mulighed for at skabe et detaljeret og varieret look. Detailer Trimmer er særligt velegnet til klipning af håret.

Detailer Trimmer er udstyret med rustfri stålskær med en bredde på 32 mm, der sikrer en præcis og detaljeret klipning. Trimmeren kommer i en praktisk størrelse, der gør den nem at håndtere og anvende og er desuden udstyret med en ledning på 2,4 meter. Detailer trimmer håret i en længde på 0,4 mm, og med de 3 medfølgende afstandskamme er det muligt at sætte klippelængden til 1,5 mm, 4,5 mm og 6 mm. Pakken indeholder desuden en rensebørste og en smøreolie for vedligeholdelse samt en holder til skæret.

FOR EN PRÆCIS, DETALJERET TRIMNING

Ønsker du en præcis eller detaljeret klipning, er Detailer Trimmer fra Wahl Professional det perfekte match for dig. Den professionelle trimmer giver dig mulighed for at trimme dit hår præcis, som du ønsker.

Påfør en af de medfølgende afstandskamme, hvis en anden længde ønskes. Trim derefter håret med Wahl Professional Detailer Trimmer. Efterfølgende børstes hårene af maskinen og trimmerhovedet med den medfølgende rensebørste. Påfør til sidst en passende mængde af den medfølgende smøreolie på skærene for optimal vedligeholdelse.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Wahl Professional
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Wahl Professional Detailer Trimmer

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.