Wahl Professional T-Wide Detailer Trimmer

Om produktet

  • Kraftfuld ledningstrimmer
  • For et detaljeret look
  • Stålskær på 38 mm
  • Med 3 afstandskamme
  • Rensebørste og olie
  • Let at rengøre
  • Lang levetid

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 27%

Special Price 79875

Normalpris i "butikkerne" 109900

Optjen 39,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KRAFTFULD LEDNINGSTRIMMER

Wahl Professional T-Wide Detailer Trimmer er en kraftfuld ledningstrimmerder sikrer en tæt og nøjagtig klipning. Trimmeren er udstyret med præcisionsbladeder giver rig mulighed for at skabe et detaljeret og varieret look. Detailer Trimmer er særligt velegnet til klipning af håret.

Wahl Professional T-Wide Detailer Trimmer er udstyret med rustfri stålskær med en bredde på 38 mmder sikrer en præcis og detaljeret klipning. Trimmeren kommer i en praktisk størrelseder gør den nem at håndtere og anvende og er desuden udstyret med en ledning på 24 meter. Detailer trimmer håret i en længde på 04 mmog med de tre medfølgende afstandskamme er det muligt at sætte klippelængden til 15 mm3 mmog 45 mm. Pakken indeholder desuden en rensebørste og en smøreolie for vedligeholdelse samt en holder til skæret.

FOR EN PRÆCISDETALJERET TRIMNING

Ønsker du en præcis eller detaljeret klipninger Wahl Professional T-Wide Detailer Trimmer det perfekte match for dig. Den professionelle trimmer giver dig mulighed for at trimme dit hår præcissom du ønsker.

Påfør en af de medfølgende afstandskammehvis en anden længde ønskes. Trim derefter håret med Wahl Professional T-Wide Detailer Trimmer. Efterfølgende børstes hårene af maskinen og trimmerhovedet med den medfølgende rensebørste. Påfør til sidst en passende mængde af den medfølgende smøreolie på skærene for optimal vedligeholdelse.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Wahl Professional
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Wahl Professional T-Wide Detailer Trimmer

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.