Wella Color Fresh Dark Blonde Red Mahogany 6/45 75 ml.

Om produktet

  • Genopfriskende skyllefarve
  • Rød farve
  • Vitaminrig og mild formel
  • Tilfører 50% mere glans
  • Ammoniak- og alkoholfri
  • Nem og enkel at anvende
Spar 16%

Special Price 11750

Normalpris i "butikkerne" 14000

(Fra 10220 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,85 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

RØD Skyllefarve

Wella Professionals Color Fresh Dark Blonde Red Mahogany 6/45 er en skånsom skyllefarve, der er ideel til at genopfriske hårfarven imellem farvninger. Skyllefarven er nem at anvende, og den er klar til brug direkte fra flasken. Resultatet er en intens og velplejet hårfarve med enestående glans. Color Fresh har desuden en 30% dækningsevne af grå hår. Dark Blonde Red Mahogany 6/45 er en rød farve med et gyldent skær.

Color Fresh er baseret på en mild formel, der er fri for ammoniak, peroxid og alkohol. Den røde hårfarve har en desuden ph balance på 6.5, så den ikke skader eller udtørrer håret, men derimod efterlader det med 50% mere glans. Derudover er Color Fresh beriget med en kombination af plejende ingredienser og et vitamin-kompleks, der nærer og blødgør håret. Wella Color Fresh sørger desuden for, at farven bevares i op til 10 hårvaske.

GIV DIN HÅRFARVE ET BOOST

Ønsker du ekstra glans og intensitet til din røde hårfarve, er Color Fresh Dark Blonde Red Mahogany 6/45 fra Wella Professionals det perfekte valg for dig. Den genopfriskende skyllefarve booster din hårfarve imellem farvninger, så dit hår får en flot glød.

48 timer inden brug anbefales det, at du tager en allergitest på huden. Inden anvendelse af Color Fresh vaskes håret grundigt, hvorefter det tørres med et håndklæde, så det stadig er let fugtigt. Påfør herefter farven i håret direkte fra flasken, og lad den virke i ca. 20 minutter afhængigt af det ønskede farveresultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Wella Color Fresh
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Wella Color Fresh Dark Blonde Red Mahogany 6/45 75 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.