Spar 30% på Gummies lige nu - >> Se udvalget <<

Wella Color Fresh Light Pearl Ash Blonde 8/81 75 ml.

Om produktet

  • Genopfriskende skyllefarve
  • Askeblond farve + silver-effekt
  • Vitaminrig og mild formel
  • Tilfører 50% mere glans
  • Ammoniak- og alkoholfri
  • Nem og enkel at anvende

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 16%

Special Price 11750

Normalpris i "butikkerne" 14000

(Fra 10220 /stk)
Optjen 5,85 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

silverBLOND SKYLLEFARVE

Light Pearl Ash Blonde 8/81 fra Wella Professionals Color Fresh er en skånsom skyllefarve, der er ideel til at genopfriske hårfarven imellem farvninger. Den semi-permanente hårfarve er nem at anvende, og den er klar til brug direkte fra flasken. Resultatet er en intens og velplejet hårfarve med enestående glans. Color Fresh har desuden en 30% dækningsevne af grå hår. Light Pearl Ash Blonde 8/81 er er en blond silver-hårfarve, der reducerer uønskede gule undertoner i gråt eller blondt hår samt giver en lys askeblond farve.

Color Fresh er baseret på en mild formel, der er fri for ammoniak, peroxid og alkohol. Hårfarven har desuden en ph balance på 6.5, så den ikke skader eller udtørrer håret, men derimod efterlader det med 50% mere glans. Derudover er Color Fresh beriget med en kombination af plejende ingredienser og et vitamin-kompleks, der nærer og blødgør håret. Wella Color Fresh sørger desuden for, at farven bevares i op til 10 hårvaske.

GIV DIN HÅRFARVE ET BOOST

Ønsker du ekstra glans og intensitet til din hårfarve, er Color Fresh Light Pearl Ash Blonde 8/81 fra Wella Professionals det perfekte valg for dig. Den semi-permanente toningsfarve booster din hårfarve imellem farvninger, så dit hår får en flot glød.

48 timer inden brug anbefales det, at du tager en allergitest på huden. Inden anvendelse af Color Fresh vaskes håret grundigt, hvorefter det tørres med et håndklæde, så det stadig er let fugtigt. Påfør herefter farven i håret direkte fra flasken, og lad den virke i ca. 20 minutter afhængigt af det ønskede farveresultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Wella Color Fresh
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Wella Color Fresh Light Pearl Ash Blonde 8/81 75 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.