Spar 30% på Gummies lige nu - >> Se udvalget <<

Wella Color Touch Dark Blonde 6/0 OTC 100 ml.

Om produktet

  • Demi-permanent hårfarve
  • Mørkeblond farve
  • Skift imellem farverne
  • Fiberrig og styrkende
  • Tilfører 63% mere glans
  • Mild ammoniakfri formel
  • Nem og enkel at anvende
  • En del af Pure Naturals-serien
Spar 15%

Special Price 12750

Normalpris i "butikkerne" 15000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

DEMI-PERMANENT MØRKEBLOND HÅRFARVE

Dark Blonde 6/0 fra Wella Color Touch Pure Naturals er en skånsom og cremet hårfarve, der er ideel til dem, der ønsker at kunne skifte imellem forskellige hårfarver. Den demi-permanente hårfarve er nem at anvende, og den giver en enestående kombination af strålende glans og farve. Dark Blonde 6/0 er en mørk gyldenblond farve.

Color Touch er baseret på en mild formel, der er fri for ammoniak, så den ikke skader eller udtørrer håret. Derudover er Color Touch beriget med en kombination af naturlig voks og fiberproteiner, der styrker håret, så det efterlades med op til 63% mere glans. Wella Color Touch sørger desuden for, at farven bevares i op til 20 hårvaske. Pakken indeholder en 40 ml. farvecreme, 80 ml. applikationsflaske og 10 ml. Wella Brilliance Treatment.

UBEGRÆNSEDE FARVEMULIGHEDER

Ønsker du en intens mørkeblond hårfarve, er Dark Blonde 6/0 fra Wella Color Touch Pure Naturals det helt rigtige valg for dig. Hårfarven giver dig mulighed for at få lige præcis den farve, du ønsker, så dit hår efterlades med et fornyet og strålende farvespil.

48 timer inden brug anbefales det, at du tager en allergitest på huden. Inden anvendelse af Color Touch vaskes håret grundigt, hvorefter det tørres med et håndklæde, så det stadig er let fugtigt. Bland herefter farvecremen sammen med væsken, og ryst grundigt for at blande de to. Påfør farven jævnt i hele håret, og lad den virke i ca. 20 minutter afhængigt af det ønskede farveresultat. Vask afslutningsvis håret med shampoo og den medfølgende balsam.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Wella Color Touch
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Wella Color Touch Dark Blonde 6/0 OTC 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.