Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo 250 ml.

Om produktet

  • Reparerende shampoo
  • 95% mere modstandsdygtig
  • Tilfører glans
  • Virker blødgørende
  • Uden parabener
- 25%

Special Price 14173

Normalpris i "butikkerne" 18900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,05 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Reparerende shampoo

Intense Repair Shampoo fra Wella Professionals Invigo er en reparerende shampoo, der renser håret fri for snavs og produktrester. Shampooen øger hårets indre modstandskraft med op til 95%, så hårstråenes ydre lag kan repareres og fornyes. Den effektive shampoo plejer og renser i dybden og efterlader håret silkeblødt og elastisk med en smuk glans.

Intense Repair Shampoo fra Wella Professionals Invigo er baseret på en dybdevirkende formel med EDDS, mikroniserede lipider og silke-aminosyrer, der gør håret mere modstandsdygtigt over for knæk og reparerer skadede hårstrå. Derudover indeholder shampooen panthenol og glycerin, der fugter hårstråene og efterlader en stærk og glansfuld overflade. Intense Repair Shampoo er desuden fri for parabener.

Mere modstandsdygtigt hår

Ønsker du, at dit hår bliver mere modstandsdygtigt over for knæk og skader, så er Intense Repair Shampoo fra Wella Professionals Invigo lige noget for dig. Den skønne shampoo reparerer dit skadede hår og efterlader det rent, blødt og glansfuldt.

Påfør en passende mængde Wella Professionals Invigo Intense Repair Shampoo i vådt hår. Massér shampooen grundigt ind i hår og hovedbund, indtil shampooen skummer. Skyl derefter grundigt med rigeligt varmt vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Wella Professionals
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.