Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Wella Professionals Invigo Blonde Recharge Shampoo 250 ml.

Om produktet

  • Farveopfriskende violet shampoo
  • Kold blond farve
  • Plejer intensivt
  • Vedligeholder og opfrisker
  • Reducerer gult skær
  • Blødgørende virkning
  • Duft af blomster
- 25%

Special Price 10424

Normalpris i "butikkerne" 13900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Farveopfriskende violet shampoo

Blonde Recharge Shampoo fra Wella Professionals Invigo er en farveopfriskende violet shampoo, der frisker håret op med en kold blond i naturligt, farvet eller lysnet hår. Shampooen renser håret fri for snavs og produktrester. Shampooen plejer intensivt håret samt opfrisker og vedligeholder den kolde blonde farve. Håret efterlades silkeblødt samt med minimerede gullige og orange skær.

Blonde Recharge Shampoo fra Wella Professionals Invigo er baseret på en let formel, der er nem at fordele i håret. Shampooen indeholder violette farvepigmenter, der sørger for at opfriske og vedligeholde en smuk og kold blond farve. Shampooen er beriget med panthenol, der fugter og nærer håret samt tilfører glans til håret. Shampooen dufter desuden dejligt af blomster.

For smukt blond hår

Drømmer du om smuk blond hår med en kold undertone, så er Blonde Recharge Shampoo fra Wella Professionals Invigo lige noget for dig. Den skønne silvershampoo reducerer den gule og orange farve i dit hår og efterlader håret blødt og velplejet.

Påfør en passende mængde Wella Professionals Invigo Blonde Recharge Shampoo i vådt hår. Massér shampooen grundigt ind i hår og hovedbund, indtil shampooen skummer. Lad den virke i 3-5 minutter. Skyl derefter grundigt med rigeligt varmt vand.
NB: Hvis du tidligere har reageret på hårfarve eller sorte henna tatoveringer, kan denne shampoo også udløse en allergisk reaktion på grund af dens farvepigmenter. Undgå derfor at bruge produktet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Wella Professionals
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Wella Professionals Invigo Blonde Recharge Shampoo 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.