Wella SP Clear Scalp Shampoo 250 ml.

Om produktet

  • Skånsom shampoo
  • Bekæmper skæl
  • Lindrer irritation
  • Plejende effekt
  • Uden parabener
Spar 18%

Special Price 16700

Normalpris i "butikkerne" 20500

(Fra 14965 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 8,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SKÅNSOM SKÆLSHAMPOO

Wella SP Clear Scalp Shampoo en skånsom shampoo, der effektivt fjerner alle former for skæl fra hovedbunden samt modvirker irritation og kløe. Shampooen regulerer fedtdannelsen i hovedbunden, så håret efterlades med et naturligt og velplejet udseende.

Clear Scalp Shampoo er beriget med det aktive stof Zink Pyrithione, der bekæmper og modvirker den gærsvamp, der forårsager skæl. Ekstrakt af troldnød, røllike og rosmarin beroliger og lindrer kløe, imens guar gummi tilfører fugt og næring. Clear Scalp Shampoo er desuden fri for parabener.

FOR EN HOVEDBUND I BALANCE

Døjer du med skæl og kløe, er Clear Scalp Shampoo fra Wella SP den helt rigtige løsning for dig. Den virkningsfulde shampoo går til kamp mod skæl, så din hovedbund atter kommer tilbage i sin naturlige og sunde balance.

Påfør en passende mængde Wella SP Clear Scalp Shampoo i vådt hår. Massér shampooen grundigt ind i hår og hovedbund, hvorefter der skylles med rigeligt vand. Vi anbefaler, at du efterfølgende anvender Clear Scalp Lotion for et optimalt skælfrit resultat. Clear Scalp Shampoo anvendes som et behandlingsforløb – enten som en koncentreret kur mod skæl eller efter behov for at bekæmpe forekomsten af nye skæl.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Wella SP
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Wella SP Clear Scalp Shampoo 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.