Wella SP Men Defined Structure Styling Cream 100 ml.

Om produktet

  • Mat fibercreme
  • Medium hold
  • Teksturgivende
  • Blød konsistens
  • Fyldigt look
Spar 62%

Special Price 8350

Normalpris i "butikkerne" 22000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,15 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

TEKSTURGIVENDE STYLINGCREME

Defined Structure Styling Cream fra Wella SP Men er en fibercreme på pumpeform, der giver fylde, struktur og medium hold til håret. Stylingcremen efterlader håret med en fyldig og mat finish samt naturlig bevægelighed. Cremen har en blød konsistens, der gør den nem at fordele i alle hårlængder.

Defined Structure Styling Cream er beriget med panthenol – en naturlig ingrediens, der tilfører fugt og næring til håret samt forsegler fugten i hårstråene. På trods af stylingcremens gode hold er den nem at vaske ud i almindelig hårvask, hvorfor ophobning af produktrester ikke bliver et problem.

FOR ET NATURLIGT LOOK

Ønsker du en fyldig frisure med en mat finish, er Defined Structure Styling Cream fra Wella SP Men det helt rigtige valg for dig. Fibercremen gør det muligt for dig at skabe den frisure, du ønsker og at restyle den i løbet af dagen efter behov.

Tag en passende mængde Wella SP Men Defined Structure Styling Cream imellem håndfladerne, og varm den godt op for at aktivere fibrene. Fordel derefter stylingcremen jævnt i håndklædetørt eller tørt hår, og style det, som du ønsker.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Wella SP
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Wella SP Men Defined Structure Styling Cream 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.