LIGE NU: Spar 25% på 8 luksus brands Se hvilke & shop her

Wella SP Polished Waves Curl Cream 200 ml.

Om produktet

  • Krøllecreme
  • Definerende
  • Anti-frizz effekt
  • Varmebeskyttende
  • Med aktive UV-filtre
- 38%

Special Price 14125

Normalpris i "butikkerne" 23000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,05 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

DEFINERENDE KRØLLECREME

Polished Waves Curl Cream fra Wella SP er en definerende krøllecreme, der giver et stærkt og fleksibelt hold til håret. Cremen har en god anti-frizz effekt, der lægger krus og flyvske småhår ned. Derudover beskytter cremen imod udefrakommende påvirkninger og statisk elektricitet.

Polished Waves er beriget med unikke polymerer, der lægger sig som en fin hinde på håret. Derved beskyttes hårstråene imod varme fra stylingredskaber samt imod solens UV-stråler. Castor-olie tilfører fugt og næring til håret under stylingen, hvilket giver en større medgørlighed til håret.

FOR FACONFORMEDE KRØLLER

Ønsker du at markere og definere dine krøller, er Polished Waves Curl Cream fra Wella SP det helt rigtige valg for dig. Cremen fremhæver dine krøller eller faldet i dit hår, så dit hår får et mere glansfuldt og livligt look.

Fordel en lille mængde Wella SP Polished Waves i håndklædetørt hår, og føntør derefter håret med en diffuser for maksimalt hold og elasticitet. Krøllecremen kan også anvendes som afsluttende produkt i tørt hår, hvor cremen vil tilføje endnu mere tekstur til de bølger og krøller, der allerede er skabt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Wella SP
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Wella SP Polished Waves Curl Cream 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.